Θανάσης Ευθυμιάδης: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 25 χρόνια “Ντόλτσε Βίτα”

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 25 χρόνια “Ντόλτσε Βίτα”
Καρέ από το Ντόλτσε Βίτα Instagam / @thanasisefthymiadis

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξέφρασε τα συναισθήματά του, με αφορμή τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα του "Ντόλτσε Βίτα" και τόνισε το δυνατό κοινωνικό μήνυμα της σειράς.

Εικοσιπέντε χρόνια πέρασαν από την πρεμιέρα της θρυλικής ελληνικής σειράς “Ντόλτσε Βίτα”, των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, που προβλήθηκε από το Mega Channel την περίοδο 1995 – 1997.

Το “Ντόλτσε Βίτα” αποτελεί μέχρι σήμερα μία από τις αγαπημένες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης και παρακολουθείται ξανά και ξανά, τόσο από τις μεγαλύτερες ηλικίες, όσο και από τη νέα γενιά που την ανακαλύπτει.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα σαν χθες, στις 5 Οκτωβρίου του 1955, και ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να “γιορτάσει” τα 25 χρόνια του έργου που τον ανέδειξε και τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον Αντώνη Καλουδή, εξέφρασε τα συναισθήματά του και τόνισε το δυνατό κοινωνικό μήνυμα που κατάφερε να περάσει η σειρά στους τηλεθεατές.

Η ανάρτησή του:

Σαν σήμερα, στις 5 Οκτωβρίου 1995, έγινε η πρεμιέρα του Ντολτσε Βίτα, και από κει και μετά τίποτα πια δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα. Την πιο δύσκολη και γεμάτη πόνο περίοδο της προσωπικής μου ζωής, έκανα τα γυρίσματα για μία σειρά που εδώ και 25 χρόνια προσφέρει γέλιο σε όλες τις ηλικίες. Σπουδαίο μάθημα ζωής για μένα ο Αντώνης Καλούδης.

Χαίρομαι βαθιά όταν βλέπω την αλλαγή που έφερε η σειρά στη Συνείδηση της κοινωνίας για το δικαίωμα στον έρωτα της Ελληνίδας γυναίκας άνω των 40-45 ετών. Για τη νέα γενιά να πω και για τους παλιούς να θυμίσω, ότι μέχρι τότε η ανδροκρατούμενη κοινωνία δεν δεχόταν και χλεύαζε τον έρωτα μιας μεσήλικης γυναίκας και ενός νεαρού άνδρα. Για τους άντρες όμως ίσχυε το αντίθετο, σχόλια θαυμασμού για όποιον μεσήλικα κατάφερνε να ρίξει μία πιτσιρίκα.

Χρόνια πολλά λοιπόν Ντόλτσε Βίτα! Να τα εκατοστήσεις και να εμπνέεις τους ανθρώπους να ζουν τον έρωτά τους όποτε έρθει, όπως θέλουν και με όποιον σύντροφο θέλουν!”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα