“The Rock”: Το λάθος σε κέρινο ομοίωμά του σε μουσείο – Η αντίδρασή του, τι ζητά

Διαβάζεται σε 2'
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson Vianney Le Caer/Invision/AP IMAGES

Το νέο κέρινο άγαλμα του Dwayne Johnson που βρίσκεται σε μουσείο του Παρισιού, προκάλεσε αντιδράσεις από τους θαυμαστές του, αλλά και από τον ίδιο. Γιατί θα επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους.

Ο Dwayne Johnson, γνωστός ως “The Rock”, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συνεργαστεί με το Μουσείο Γκρέβιν στο Παρίσι, προκειμένου οι υπεύθυνοι να σκουρύνουν τον τόνο του δέρματος της κέρινης φιγούρας που του έφτιαξαν.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ένα κέρινο ομοίωμα του γνωστού ηθοποιού – παλαιστή, το πέμπτο από το 2022 έως σήμερα: τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για τα μουσεία Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη, στο Χόλιγουντ, στο Λας Βέγκας και στο Ορλάντο.

Ο τόνος του δέρματος στο εν λόγω άγαλμα ήταν πιο ανοιχτόχρωμος από την πραγματική απόχρωση του Johnson, με τους θαυμαστές του να αντιδρούν στα social media και να επισημαίνουν την έντονη διαφορά.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Forbes (@forbes)

Ο “The Rock”, μάλιστα, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο του κωμικού James Andre Jefferson Jr., ο οποίος διακωμωδούσε το άγαλμα, αναφέροντας πως ο κατασκευαστής του, μάλλον δεν έψαξε καν στο Google τον Johnson πριν φτιάξει το ομοίωμα.

“Μετέτρεψαν τον “Βράχο” [The Rock] σε βότσαλο!… φαίνεται ότι ο “The Rock” δεν έχει δει ποτέ τον ήλιο, ούτε μια μέρα στη ζωή του… Έκαναν τον “The Rock” να μοιάζει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Φαίνεται ότι ο “The Rock” είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας” έλεγε στο βίντεο ο κωμικός.

Ο Johnson δήλωσε πως γέλασε πολύ με τα σχόλια του γνωστού κωμικού και έγραψε στην ανάρτησή του: “Για την ιστορία, θα ζητήσω από την ομάδα μου να επικοινωνήσει με τους φίλους μας στο Μουσείο Γκρέβιν, στο Παρίσι, ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε το κέρινο ομοίωμά μου με μερικές σημαντικές λεπτομέρειες και βελτιώσεις, ξεκινώντας από το χρώμα του δέρματός μου”.

“Και την επόμενη φορά που θα είμαι στο Παρίσι, θα σταματήσω και θα πιω ένα ποτό με τον εαυτό μου” συμπλήρωσε με χιούμορ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα