Θωμαΐς Απέργη: Μιλά ανοιχτά για την επιληψία και τις κρίσεις

Διαβάζεται σε 1'
Θωμαΐς Απέργη
Θωμαΐς Απέργη Papadakis Press

Μία άγνωστη πτυχή της ζωής της αποκάλυψε η τραγουδίστρια Θωμαΐς Απέργη, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και πώς ζει με αυτό.

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Θωμαΐς Απέργη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” και σε ερώτηση για το τι συνέβη και αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για το κομμάτι της επιληψίας που κανείς δεν γνώριζε μέχρι πριν από έναν χρόνο περίπου.

Όπως είπε, “αυτό (σ.σ. η επιληψία) υπήρχε από τα 18 μου, με το που πήγα να σπουδάσω. Η επιληψία είχε φτάσει σε ένα σημείο που είχα αρκετές κρίσεις σε μια μέρα. Νοσηλεύτηκα κιόλας κάποιες μέρες… Η μορφή της επιληψίας που είχα εγώ είχε απώλεια συνείδησης, οπότε σκεφτείτε ότι μετά από αλλεπάλληλες κρίσεις είσαι σε μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη και αυτό ήταν το καμπανάκι ότι πρέπει κάτι να αλλάξει”.

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως υπήρχε φόβος αλλά ποτέ δεν το άφησε να την καταβάλλει και πρόσθεσε πως “έκανα αυτά που δεν έπρεπε για να νιώσω ότι είμαι και εγώ όσο λειτουργικοί είναι οι συμφοιτητές μου”.

Δείτε τις δηλώσεις της Θωμαΐς Απέργη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα