To νέο βίντεο της Britney Spears στο Instagram έχει “κλειδωμένα” τα σχόλια

Διαβάζεται σε 2'
To νέο βίντεο της Britney Spears στο Instagram έχει “κλειδωμένα” τα σχόλια
H Britney Spears και ο Sam Asghari οριστικοποίησαν τη συμφωνία για το τέλος του γάμου τους. Invision/AP Jordan Strauss

Η Britney Spears «κλείδωσε» τα σχόλια στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram από νέα επίσκεψη της σε παραλία.

Όπως κάνει κάθε celebrity παγκοσμίου βεληνεκούς που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και η Britney Spears συνηθίζει να αναρτά στο Instagram φωτογραφίες της από ένα μέρος, αφότου έχει φύγει. Στην τελευταία σχετική περίπτωση, είναι στην παραλία και απολαμβάνει τη θάλασσα, γυμνή.

Στη λεζάντα ζητά από τους followers της να χαιρετήσουν τον πισινό της και προφανώς για να αποφύγει τις συγκινήσεις, ‘κλείδωσε’ τα σχόλια.

Η «πριγκίπισσα της ποπ» -που έχει 42.2 εκατομμύρια followers στο Instagram- έχει εξηγήσει στο παρελθόν γιατί απολαμβάνει να νιώθει ελεύθερη όταν είναι στη φύση, σε μέρος που δεν έχουν πρόσβαση οι παπαράτσι.

Στην αυτοβιογραφία της έγραψε πως «ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γυμνό ή με καινούργια φορέματα. Αλλά νομίζω ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους χιλιάδες φορές, αν πόζαραν για άλλους, θα καταλάβαιναν γιατί χαίρομαι να ποζάρω με τρόπο που νιώθω σέξι, ενώ τραβώ εγώ τη φωτογραφία».

Λίγες ώρες αργότερα, ανήρτησε αυτό που θα δείτε στη συνέχεια, αναφορικά με τους όρους της κηδεμονίας που είχε ο πατέρας της για 13 χρόνια, στο πλαίσιο της οποίας δεν μπορούσε να αγοράσει καφέ εάν δεν είχε την έγκριση του.

Μέσα στον Μάιο οριστικοποιήθηκε το τέλος της ‘αιχμαλωσίας’ της από τον πατέρα της και του γάμου της με τον Sam Asghari (κατέληξαν σε συμφωνία) και από ό,τι φαίνεται γιορτάζει γενικά, τον εαυτό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα