Τούνη: Νέο βίντεο μετά την επέμβαση στη μύτη – Η αντίδραση της Αλεξανδράκη

Διαβάζεται σε 2'
Τούνη: Νέο βίντεο μετά την επέμβαση στη μύτη – Η αντίδραση της Αλεξανδράκη

Νέες εικόνες της Ιωάννας Τούνη μετά από την επέμβαση στη μύτη. Πώς αντέδρασε η φίλη της, Δήμητρα Αλεξανδράκη, όταν την είδε με πρησμένο πρόσωπο και μελανιές.

Επέμβαση στη μύτη της έκανε η Ιωάννα Τούνη, όπως είχε προαναγγείλει πριν από μερικές μέρες, όταν ανακοίνωσε πως θα ήθελε να “διορθώσει” αυτό το σημείο του προσώπου της.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής influencer πραγματοποίησε ξανά αισθητική επέμβαση στη μύτη της (είχε κάνει στο παρελθόν), καθώς, δεν της άρεσε το αποτέλεσμα, ενώ αναμένεται να προχωρήσει και σε χειρουργείο στο στήθος.

Η ίδια, τις προηγούμενες μέρες, είχε εξηγήσει πως τότε είχε “φτιάξει” το κόκκαλο της μύτης της και πως τώρα θα προχωρούσε σε διορθωτική επέμβαση, για να φτιάξει τον χόνδρο και τα ρουθούνια, ενώ είχε σημειώσει πως, παράλληλα, αντιμετώπιζε διάφορα αναπνευστικά προβλήματα και θέματα με το διάφραγμά της.

Το βράδυ της Τρίτης (27/02), η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story με 9 φωτογραφίες και κλιπ από το “νέο” της πρόσωπο. 

Η ίδια ήταν ξαπλωμένη και είχε γύψο στη μύτη της, ενώ υπήρχαν και μελανιές γύρω από αυτήν, κάτι που είναι φυσιολογικό.

Την Πέμπτη (29/02) η Ιωάννα Τούνη έκανε βίντεο-κλήση με την φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη και το μοντέλο δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την κουβέντα τους.

“ΣΟΚ! Είναι (σχεδόν) καλά, απλά χρειάζεται αρκετή ανάρρωση! Σ’ αγαπάω και πάλι πανέμορφη είσαι!” έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ στο στιγμιότυπο φαίνεται και η αντίδρασή της.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, η δημοφιλής influencer έχει ακόμα πρησμένο πρόσωπο και μελανιές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα