Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκάλυψε το “τρελό” ποσό που έχει πάρει για ένα χτένισμα

Διαβάζεται σε 2'
Ο Τρύφωνας Σαμαράς
Ο Τρύφωνας Σαμαράς PAPADAKIS PRESS

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για κούρεμα, ωστόσο, αυτό ήταν εν τέλει για χτένισμα και… “ζαλίζει”.

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” και στον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές του δουλειά, αλλά και σε μερικές δύσκολες συνεργασίες.

“Στην αρχή δεν μου άρεσε που πήγα στο Celebrity, ήθελα να φύγω. Μετά μου άρεσε, πήρα και κάποια χρήματα από εκεί. Στο J2US πιστεύω ότι το άξιζα, γι’ αυτό ξαναπήγα δεύτερη φορά, μ’ αγαπάει ο κόσμος. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία όμως πιστεύω πως ήταν το Dancing.

Δεν είναι η δουλειά μου η τηλεόραση για να θέλω ντε και καλά να είμαι σε αυτήν. Στο My Style Rocks θα πήγαινα στην επιτροπή μαζί με τον Λάκη Γαβαλά, μου αρέσει πολύ”, είπε αρχικά ο γνωστός κομμωτής.

Μάλιστα, θυμήθηκε και μία παρεξήγηση που είχε με την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία είχε συνεργαστεί: “Όταν είχαμε συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, τότε που έκανε τις «Μαργαρίτες», είχαμε μία παρεξήγηση. Είχα μπει μέσα στο καμαρίνι, κάτι μου είπε εκείνη, δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν ήταν και η πιο εύκολη.

Πιο πολύ απ’ όλους είχα στεναχωρηθεί με τον Ψινάκη. Νόμιζα ότι θα ταιριάζαμε στο Fab5 και πως, εάν πήγαινε καλά αυτό, θα είχα και άλλη εξέλιξη”, παραδέχεται στην κάμερα του MEGA.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ρωτήθηκε και για το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για κούρεμα, αποκαλύπτοντας: “Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει ήταν 3.000 ευρώ, ήταν για χτένισμα όχι για κούρεμα. Δεν μου άρεσε να κάνω γάμους, οπότε ήμουν πολύ ακριβός για να μη με παίρνουν… αλλά μου τα έδιναν. Έτσι ανέβηκαν οι τιμές μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα