Τζέιμς Κάμερον: Διαψεύδει τις φήμες ότι ετοιμάζει ταινία για την τραγωδία του Titan

Τζέιμς Κάμερον: Διαψεύδει τις φήμες ότι ετοιμάζει ταινία για την τραγωδία του Titan
Τζέιμς Κάμερον 2023 Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Εκνευρισμένος με τις ανυπόστατες φήμες ότι ετοιμάζει ταινία για την τραγωδία του Titan, ο Τζέιμς Κάμερον απαντά μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζέιμς Κάμερον διέψευσε φήμες που τον ήθελαν να ετοιμάζει σειρά για την πρόσφατη τραγωδία με το υποβρύχιο της OceanGate που «χάθηκε» στον ναυάγιο του Τιτανικού. Ο Καναδός σκηνοθέτης χαρακτήρισε μάλιστα «προσβλητικούς» τους ισχυρισμούς για κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης δημοσίευσε στο Twitter ένα μήνυμα, αφού η Sun ανέφερε πως: «Ο σκηνοθέτης του DIVE DEEP Titanic, σε συνομιλίες με το μεγάλο δίκτυο streaming για τη δημιουργία δραματικής σειράς στο καταδικασμένο Titan Sub».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κάμερον «είναι η πρώτη επιλογή για σκηνοθέτης» ενός πρότζεκτ για τα γεγονότα στο υποβρύχιο Titan. «Διηγήθηκε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνια, που μοιάζει φυσικό βήμα γι’ αυτόν να αναλάβει αυτό το έργο. Η αναδρομή των βημάτων όσων επέβαιναν στο υποβρύχιο Titan είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήμα και πόροι σε αυτό».

Στην απάντησή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Κάμερον είπε ότι «δεν απαντά συνήθως σε προσβλητικές φήμες στα μέσα ενημέρωσης, αλλά πρέπει τώρα».

«ΔΕΝ βρίσκομαι σε συζητήσεις για μια ταινία OceanGate, ούτε θα μιλήσω ποτέ», κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα