Τζένιφερ Λόπεζ: H αποστομωτική απάντησή της σε follower για τους “τόνους botox”

Τζένιφερ Λόπεζ: H αποστομωτική απάντησή της σε follower για τους “τόνους botox”
instagram /@Jennifer Lopez

Μια follower κατηγόρησε την Τζένιφερ Λόπεζ ότι έχει κάνει τόνους από botox και η λατίνα σταρ έσπευσε με ένα σχόλιό της να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ιδιαίτερα δραστήριο στον λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο εμπλουτίζει συχνά με φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα σειρά καλλυντικών της, JLo Glow.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η 51χρονη εκρηκτική λατίνα σταρ, δημοσίευσε ένα βίντεο που δοκιμάζει ένα από τα προϊόντα της και στο οποίο λέει: «Εντάξει, μόλις έβγαλα τη μάσκα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να δω ούτε μια γραμμή στο πρόσωπό μου. Νιώθω ότι αφαιρέθηκαν 10 χρόνια από το πρόσωπό μου».

Μαζί με την ανάρτηση, δημοσίευσε και ένα βίντεο το οποίο όμως «κέντρισε» μια follower.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, η follower έσπευσε να σχολιάσει ότι ο μοναδικός λόγος που δεν υπάρχει ούτε μία γραμμή, είναι επειδή η Τζένιφερ Λόπεζ έχει κάνει τόνους από botox και όχι εξαιτίας της μάσκας που διαφήμισε στο Instagram.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, απαντώντας κάτω από το σχόλιο: «Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Έχω πει 500 εκατομμύρια φορές ότι δεν έχω κάνει ούτε botox, ούτε κάποια άλλη επέμβαση. Πάρε κι εσύ κάποιο προϊόν JLO Beauty και νιώσε όμορφη!! Και θα σου πω κι ένα άλλο μυστικό: Δοκίμασε να αφιερώσεις χρόνο για να είσαι πιο θετική και ευγενική και μη ρίχνεις τους άλλους, έτσι θα είσαι πιο όμορφη!».

instagram /@Jennifer Lopez

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα