Τζένιφερ Λόπεζ: Μας δείχνει τον Αύγουστό της – Η φωτογραφία που έκλεψε την παράσταση

Τζένιφερ Λόπεζ: Μας δείχνει τον Αύγουστό της – Η φωτογραφία που έκλεψε την παράσταση
Τζένιφερ Λόπεζ Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Η JLo δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, παρουσιάζοντας στιγμιότυπα από τα πράγματα που έχει κάνει αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, ένα ήταν το καρέ που εντυπωσίασε περισσότερο.

Ένα απολαυστικό καλοκαίρι πέρασε – και συνεχίζει να περνάει – η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία μοιράζεται διαρκώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media.

Η 54χρονη σταρ δημοσίευσε πρόσφατα μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες παρουσιάζει στιγμιότυπα από τα πράγματα που έχει κάνει αυτόν τον μήνα.

“Αυτός είναι… ο Αύγουστος (μέχρι τώρα)” έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.

Στα καρέ που ανέβασε την βλέπουμε να ποζάρει με λευκό μπικίνι, να χαλαρώνει στην πισίνα μαζί με φίλους της και να φωτογραφίζεται με εντυπωσιακά φορέματα. Επίσης, βλέπουμε την τούρτα της, αφού πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά της.

Μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, έκανε η τελευταία φωτογραφία από το “καρουζέλ” της, την οποία τράβηξε στο μπάνιο της. Πρόκειται για ένα κοντινό πλάνο στον λαιμό της, όπου έχει κρεμασμένο ένα ασημένιο κολιέ, με τα γράμματα B-E-N και μια καρδιά. Φυσικά, είναι αφιερωμένο, φυσικά, στον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, ο οποίος είχε κι εκείνος γενέθλια πρόσφατα.

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα