Βανδή: “Με παρουσίαζαν σαν τέρας, όταν ήρθαν ο Ντέμης και τα παιδιά όλα άλλαξαν”

Βανδή: “Με παρουσίαζαν σαν τέρας, όταν ήρθαν ο Ντέμης και τα παιδιά όλα άλλαξαν”
Δέσποινα Βανδή Instagram / @desp1navandi

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και πώς την αντιμετώπιζαν τα media. Τι είπε για την απόκτηση οικογένειας.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Δέσποινα Βανδή στο περιοδικό ΟΚ!, αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της και μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αλλά και για την οικογενειακή ζωή.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον τρόπο που την αντιμετώπιζαν τα media πριν από τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα δύο παιδιά της, καθώς και μετά την απόκτηση οικογένειας.

“Για πολλά χρόνια – τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας – δεν απολάμβανα τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα απολαύσω. Έτρεχαν όλα γύρω μου, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κι εγώ έτρεχα να τα προλάβω. Μοιραία, ασχολούμουν με τα σωστά αλλά και με πολλά λάθος πράγματα, π.χ. με την εξωτερική μου εμφάνιση, με ό,τι γραφόταν στον Τύπο για μένα. Με φήμες που με στενοχωρούσαν πολύ και δεν μπορούσα να αλλάξω. Ήταν ένα αίσθημα πιεστικό – με πίκραινε το ότι κάποιοι με παρουσίαζαν σαν τέρας. Αλλά όταν ήρθε ο Ντέμης – και μετά, φυσικά, η Μελίνα και ο Γιώργος- στη ζωή μου όλα, αυτά άλλαξαν”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα