Βαρύ πένθος για τη Φαίη Σκορδά – Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της

Διαβάζεται σε 2'
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά PAPADAKIS PRESS

Θρήνος για την γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Εκτός της εκπομπής “Fay’s Time”. Οι αναρτήσεις με τον μπαμπά της.

Δύσκολες ώρες βιώνει η δημοφιλής παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01).

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου”, ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε ξαφνικά, στον ύπνο του, ενώ δεν ήταν γνωστό εάν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο πατέρας της αγαπημένης παρουσιάστριας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η Φαίη Σκορδά ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την τραγική είδηση και μεταβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς.

Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της “Fay’s Time” στον ΣΚΑΪ σήμερα, η οποία θα βγει κανονικά στον αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2016, ο πατέρας της Φαίης Σκορδά είχε υποστεί έμφραγμα, ενώ βρισκόταν σε γνωστό ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, από όπου έβγαινε τότε στον “αέρα” η εκπομπή “Το Πρωινό”.

Ο Δημήτρης Σκορδάς ήταν ιατρός ακτινολόγος.

Τα συλλυπητήρια της Κατερίνας Καινούργιου

Εκτός από την Ελένη Τσολάκη και το πάνελ της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου”, και η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τα συλλυπητήριά της προς τη Φαίη Σκορδά.

Όπως είπε: “Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε, ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά. Στον ύπνο του ο άνθρωπος, ήταν μικρός σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη, αλλά και στον αδελφό της και στα εγγονάκια του. Φαντάζομαι θα πάει και η ίδια στο Κιλκίς να είναι δίπλα στην οικογένειά της”.

Οι αναρτήσεις της Φαίης Σκορδά με τον πατέρα της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε μοιραστεί κατά καιρούς φωτογραφίες με τον πατέρα της στα social media.

Το 2016 με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, η Φαίη Σκορδά, είχε ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να χαμογελά στο πλευρό του, ενώ είχε γράψει: “Σ αγαπώ πολύ. Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου”.

Τον Οκτώβριο του 2019 επίσης, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου είχε φωτογραφίσει τον πατέρα της και τον γιο της, Δημήτρη και είχε γράψει: “Να χαιρόμαστε τους γλυκούς Δημήτρηδες μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα