Βίκυ Καγιά: Η απάντηση για το αν είναι η Ελληνίδα Χάιντι Κλουμ

Διαβάζεται σε 2'
kagia-klum
Βίκυ Καγιά Χάιντι Κλουμ Instagram@vickykaya_ Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η Βίκυ Καγιά για τα κοινά στοιχεία και τις μεγάλες διαφορές με το super model Χάιντι Κλουμ αλλά και τα σχολικά χρόνια ως πρόεδρος του 15μελούς.

Τη Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε στην εκπομπή “Watch Next” της COSMOTE TV ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και το μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων άγνωστες ιστορίες από την πολυετή καριέρα της στη μόδα αλλά και τη ζωή της.

Έχοντας ως αφετηρία και πυξίδα της τη μόδα, αφού για την ίδια, όπως είπε, είναι κάτι που ξέρει να κάνει, το αγαπά και της είναι εύκολο, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ζήτησε από τη Βίκυ Καγιά να απαντήσει στο εάν αισθάνεται η Ελληνίδα Χάιντι Κλουμ, μιας και υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία στην επαγγελματική τους πορεία.

“Συνάδουν πολλοί οι δρόμοι μας σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά σαν άνθρωποι είμαστε τελείως διαφορετικοί, με την έννοια ότι εγώ είμαι πιο γήινη. Είμαι άλλος άνθρωπος, βγαίνουν όλα από την καρδιά μου, θέλω να είμαι ελεύθερη, να είναι όλα συναισθηματικά, ενώ η Χάιντι είναι πιο Γερμανίδα, δεν έχει πολλούς συναισθηματισμούς. Επειδή την ξέρω και προσωπικά, εκεί διαφέρουμε. Είναι σαν ‘lean, mean, killing machine’. Δηλαδή, πώς τα προλαβαίνει όλα αυτά που κάνει, θέλω να μου πει.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία “Πολύδροσο” του Αλέξανδρου Βούλγαρη, το μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό όταν τον έπιασε μαζί με άλλους να καπνίζουν στις τουαλέτες.

“Πήγα και τους είπα ‘μάγκες, έχω βάλει υποψηφιότητα να βγω πρόεδρος του 15μελούς. Θα σας πάω εκδρομές, θα σας κάνω αυτό, εκείνο… θα με ψηφίσετε, τελείωσε! Είχα θράσος τρελό. Βγήκα πρόεδρος δύο χρονιές. Πήγαμε κρουαζιέρες, κάναμε πάρτι, χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σχολείο, τα καλύτερα τους είχα”, είπε η Βίκυ Καγιά, σχολιάζοντας πως είναι άνθρωπος που κρατά τον λόγο της.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα