Χάιντι Κλουμ: Γυμνή με ένα σακάκι στη F1 στο Λας Βέγκας – Τα σέξι βίντεο

Διαβάζεται σε 1'
Η Χάιντι Κλουμ με τον σύζυγό της
Η Χάιντι Κλουμ με τον σύζυγό της Instagram/@heidiklum

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η εμφάνιση της Χάιντι Κλουμ στην πρόσφατη έξοδο που έκανε με τον σύζυγό της. Το topless look της τράβηξε όλα τα βλέμματα. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Στη Formula 1 στο Λας Βέγκας έδωσε το “παρών” η διάσημη παρουσιάστρια και κορυφαίο μοντέλο Χάιντι Κλουμ, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με την άκρως αποκαλυπτική και σέξι εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, η Γερμανή καλλονή εμφανίστηκε γυμνόστηθη, φορώντας μόνο ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι ξεκούμπωτο στο πάνω μέρος, ενώ από κάτω έβαλε ένα διχτυωτό καλσόν με ένα μαύρο εσώρουχο-σορτς και ψηλές μπότες.

Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή και ενθουσιώδης σε διάφορα στιγμιότυπα, καθώς ανήρτησε αρκετά βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes από τους θαυμαστές της.

Η κριτής του America’s Got Talent συνδύασε τα ρούχα της με εκθαμβωτικά ασημένια σκουλαρίκια και μια μαύρη τσάντα.

Η 50χρονη πόζαρε και στο πλευρό του συζύγου της, Τομ Κάουλιτζ, ο οποίος την καμάρωνε. Με μια φωτογραφία στο ασανσέρ, έδειξε σε πρώτη φάση το ντύσιμό της.

Ο 34χρονος ήταν, επίσης, ντυμένος στα μαύρα, φορώντας ένα πουλόβερ και παντελόνι για τη βραδινή του έξοδο με το διάσημο μοντέλο, με το οποίο παντρεύτηκε το 2019.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα