Χατζηπαναγιώτης: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας του – “Έπαθα έμφραγμα και δυο ανακοπές”

Διαβάζεται σε 3'
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Glomex/ANT1

Το βράδυ που έπαθε έμφραγμα και πώς βίωσε την κατάσταση περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Τι είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (23/05) ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος στα τέλη Μαρτίου πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς έπαθε υπέστη έμφραγμα και δύο ανακοπές, ενώ αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό διάστημα.

Περιγράφοντας εκείνο το βράδυ, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πως ευτυχώς όλα λειτούργησαν υπέρ του.

“Δεν ήμουν μόνος μου. Μιλούσα με τη Βίκυ Σταυροπούλου στο τηλέφωνο. Ήταν πάνω και μιλούσαμε με τριπλή επικοινωνία με την Ελένη Κούρκουλα που είναι και επιχειρηματίας και παραγωγός στην παράστασή μας. Ξαφνικά τους είπα “παιδιά δεν αισθάνομαι καλά”, δεν καταλάβαινα. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα, τους είπα “δεν αισθάνομαι καλά, σβήνω”. Ευτυχώς η Ελένη είπε πάρτε το 166 και ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο” είπε.

Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δύο ανακοπές, μια στο σπίτι από την οποία επέστρεψα γρήγορα, στα χέρια της Βίκυς. Έπαθα και μια δεύτερη ανακοπή στο νοσοκομείο, ευτυχώς. Εκεί μου έκαναν ΚΑΡΠΑ οι γιατροί. Άρχισαν οι γιατροί να με τρέχουν στο νοσοκομείο με ένα φορείο, η γιατρός μου είπε “πάθατε ανακοπή”. Εγώ άκουγα όλο το “All tha jazz” στο κεφάλι μου” σημείωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Όπως είπε:Οφείλω να κάνω και μια ομολογία. Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος, προσευχόμουν. Έλεγα την προσευχή που λέω κάθε φορά πριν κοιμηθώ και πριν να βγω στην παράσταση και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Ο γιατρός μου είπε ότι “πραγματικά ήσουν τόσο ήρεμος την ώρα του χειρουργείου, κατά την αγγειοπλαστική, που δεν το έχω δει ξανά αυτό”. Αυτό το οφείλω στην προσευχή μου. Ήταν “Ἡ πίστις σου σέσωκέ σε”. Δεν ήταν προσευχή να μην πεθάνω, αλλά η προσευχή της καθημερινότητάς μου“.

Στην εκπομπή μίλησε και η καλή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία μίλησα με πολύ όμορφα λόγια για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, σημειώνοντας πως τον αγαπάει πάρα πολύ και ότι αισθάνεται τυχερή που τον έχει στη ζωή της.

Όσο για το βράδυ του εμφράγματος, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: “Μιλούσαμε εκείνη την ώρα στο τηλέφωνο γιατί εγώ ήμουνα στον πάνω όροφο και ο Χρήστος στον κάτω. Με τον τρόπο που είπε το “σβήνω” δεν θα τον άκουγα αν δεν μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που μου έχουν συμβεί γιατί ήταν απρόσμενο και ξαφνικό. Ευτυχώς είχε καλή κατάληξη. Όταν συμβαίνουν τέτοια, συνειδητοποιείς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ούτε η ίδια η ζωή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα