Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Χατζηπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 2'
Δανάη Μπάρκα και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (αρχείου)
Δανάη Μπάρκα και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (αρχείου) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ/PAPADAKIS PRESS

Τον επιστήθιο φίλο της μητέρα της και “δεύτερο μπαμπάς της”, όπως τον έχει αποκαλέσει στον παρελθόν, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, επισκέφτηκε στο νοσοκομείο η Δανάη Μπάρκα. Η ανάρτησή της.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/3) η Δανάη Μπάρκα, από την επίσκεψή της στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα που υπέστη το βράδυ της Πέμπτης (21/3).

“Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σ’ αγαπάω” έγραψε η παρουσιάστρια στη φωτογραφία με φόντο τα λευκά σεντόνια του νοσοκομείου και στην οποία διακρίνεται να κρατιέται χέρι χέρι με τον ηθοποιό

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει χαρακτηρίσει ως “άνθρωπο μου, οικογένεια μου, δεύτερο μπαμπά μου, ωραιότερη αγκαλιά και πιο ανακουφιστική” τον ηθοποιό και επιστήθιο φίλο της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου, σε παλαιότερο post της στο Instagram.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο ηθοποιός

“Ο Χρήστος πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας. Όλα όμως, είναι πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη έμφραγμα. Τώρα όμως, αλήθεια είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση.

Αναλυτικά θα δούμε τι μπορούμε να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα, γιατί δεν έχω πάρει την άδεια του. Ο λόγος που αναφέρομαι στο τι έχει συμβεί είναι γιατί τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχθηκα είναι πάρα πολλά”, ανέφερε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Παρασκευής (22/3) κατά την έναρξη της πρωινής εκπομπής “Πάμε Δανάη”, η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του Mega.

Ευτυχώς δεν ήταν μόνος του. Ήταν με τη μαμά μου και ευτυχώς αμέσως αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά. Ήταν όλο εντελώς τυχαίο, γρήγορο και ξαφνικό. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές, τις οποίες ο ίδιος θα αποφασίσει αν θέλει να μοιραστεί. Τολμώ όμως, να πω ‘τέλος καλό, όλα καλά’ από την άποψη πως βρέθηκε στο νοσοκομείο, του έκαναν ό,τι έπρεπε να του κάνουν πολύ γρήγορα και χθες που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος.

Τώρα θα προσέχει λίγο παραπάνω. Όλοι θα προσέχουμε λίγο παραπάνω. Τη ζωή μας θα του δώσουμε”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα