Χρύσα Ρώπα: Η αλήθεια για το MeToo και τη νοοτροπία που δεν αλλάζει

Διαβάζεται σε 2'
Χρύσα Ρώπα
Χρύσα Ρώπα glomex

Το δικό της σχόλιο για το κίνημα MeToo έκανε η Χρύσα Ρώπα.

Χειμαρρώδης και ισοπεδωτική εμφανίστηκε η Χρύσα Ρώπα το πρωί της Τρίτης (25/06) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για το κίνημα MeToo, για τις καταγγελίες που έγιναν αλλά και τους θύτες που στη συνέχεια έγιναν υποστηρικτές.

Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε αρχικά πως “το MeToo έγινε MeToo από τη στιγμή που μας έδωσαν ένα όνομα“, εξηγώντας πως και πριν γίνονταν τα ίδια πράγματα όμως κανείς δεν το είχε ονομάσει.

“Εγώ όταν έκανα την πρώτη σοβαρή καταγγελία, όχι σαν καταγγελία, γιατί και εγώ δεν ήξερα, κάποιος ήρθε και μου κούνησε το δάχτυλο, όπως προχθές ένας κύριος, και μου είπε ‘κοίταξε τώρα, μην κάνεις τίποτα γιατί αυτό τώρα είναι… αυτό. Με απείλησε […] έχω πράγματα τα οποία συνέβαιναν πριν αυτό ονομαστεί MeToo…”, είπε στη συνέχεια η Χρύσα Ρώπα, τονίζοντας πως η νοοτροπία δεν αλλάζει, αφού “πριν ονομαστεί έτσι συμμετείχες σε μία κακοποίηση και μετά μόλις έμαθες τι είναι αυτό, φεύγεις από το ‘κακοποιητής’ και γίνεσαι ‘υπερασπιστής’“.

Η Χρύσα Ρώπα ξεκαθάρισε πως δεν είναι κατά του MeToo, είμαι κατά της ‘σαλάτας’ και της κωλοτούμπας. “Αν βγάλουμε τα θύματα, που είμαστε πάντα με τα θύματα και τους θύτες, που είμαστε εναντίον τους, υπάρχει και ένα κλίμα μοντερνισμού στο MeToo. Είσαι πολύ μοντέρνος και σύγχρονος όταν τα υπερασπίζεσαι όλα αυτά”, είπε.

Δείτε όσα είπε η Χρύσα Ρώπα:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα