Χριστίνα Κοντοβά: Στην Αθήνα η μικρή Ada – Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας

Χριστίνα Κοντοβά: Στην Αθήνα η μικρή Ada – Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας
Η Χριστίνα Κοντοβά και η μικρή Ada Instagram / @ckontova

Η μικρή Ada από την Ουγκάντα βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της Χριστίνας Κοντοβά στην Ελλάδα. Η ανάρτηση της σχεδιάστριας μόδας και το μήνυμά της για την ολοκλήρωση της υιοθεσίας.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία υιοθεσίας της μικρής Ada από την Χριστίνα Κοντοβά, η οποία το τελευταίο διάστημα μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγκάντα.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας είχε γίνει ανάδοχη μητέρα της Ada πριν από ένα περίπου χρόνο και έπειτα προχώρησε σε επίσημη υιοθεσία. Η ίδια ταξίδευε πολύ συχνά στην Αφρική προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα, ενώ καθόλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου βρισκόταν στο πλευρό της ο σύντροφός της, Τζώνης Καλημέρης.

Πλέον, η μικρή Ada βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά, η οποία μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα καρέ οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά με θέα την Ακρόπολη και η σχεδιάστρια μόδας γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης: Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα”.

Η ανάρτησή της:

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα