Δήμητρα Γαλάνη:”Όσο υπάρχετε εσείς, υπάρχει και το τραγούδι μας”

Δήμητρα Γαλάνη:”Όσο υπάρχετε εσείς, υπάρχει και το τραγούδι μας”
Η Δήμητρα Γαλάνη στο MEGA MEGA tv

Η μοναδική ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη καθήλωσε τους τηλεθεατές με τη φωνή της και τα λόγια της, υμνώντας τον έρωτα, στις μουσικές βραδιές του MEGA.

Τον έρωτα ύμνησε το βράδυ της Παρασκευής (5/6) η μοναδική Δήμητρα Γαλάνη, σε ένα μουσικό σκηνικό ταξιδιάρικο, σε ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων.

Η μοναδική ερμηνεύτρια υποσχέθηκε να μαγέψει τους τηλεθεατές με την φωνή της και το κατάφερε, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη στις μουσικές βραδιές του MEGA.

Στις 11 το βράδυ, η Δήμητρα Γαλάνη προλόγησε το τηλεοπτικό – μουσικό ταξίδι της, αναφέροντας: «Είναι πραγματικά πολύ φιλόξενο αυτό για τη μουσική, δεν έχει ξαναγίνει, είναι η πρώτη φορά που ένα κανάλι φροντίζει με τέλειο τρόπο τεχνικά να αποτυπώσει ήχο και εικόνα. Μπράβο, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία αυτή το MEGA».

Με το τραγούδι «Παραδώσου», σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, ξεκίνησε η ιδιαίτερη αυτή συναυλία. «Ο έρωτας κι ο ουρανός δεν είν’ στο χέρι κανενός μονάχα στο δικό σου σου το ‘πα, παραδώσου…», τραγούδησε.

Την Δήμητρα Γαλάνη πλαισίωσαν οι Στάθης Δράκος και Κατερίνα Πολέμη. Η τραγουδοποιός με την ξεχωριστή φωνή, ερμήνευσε ντουέτο με τον μοναδικό Στάθη Δράκο το «Insensatez/How Insensitive» σε μουσική και στίχους του Antonio Carlos Jobim.

Οι δύο νέοι καλλιτέχνες εντυπωσίασαν με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες, χαρίζοντας στο κοινό του MEGA ξεχωριστές στιγμές.

Προσκεκλημένος «Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη» ήταν και ο τραγουδιστής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον οποίο η Δήμητρα Γαλάνη έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής. Οι δυό τους μάλιστα θυμήθηκαν την πρώτη τους γνωριμία.

Ειδική συμμετοχή είχε και η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη, την οποία η Δήμητρα Γαλάνη υποδέχτηκε με πολύ όμορφα λόγια: «Θα παρουσιάσω άλλο ένα νέο κορίτσι. Ένα κορίτσι που θα έχει διαδρομή, γιατί είναι δημιουργός η ίδια, γιατί σέβεται πάρα πολύ και αγαπάει αυτό που κάνει, γιατί το προσέχει σαν τα μάτια της, και γιατί πάνω από όλα θέλει να κάνει μουσική» αλλά και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.

Σε ένα αφιέρωμα στον έρωτα, το «Δυό μέρες μόνο», έχει επάξια τη δική του θέση. Ένα τραγούδι που η Ελληνίδα ερμηνεύτρια τραγουδά πάντα με τόσο πάθος και τόση ψυχή.

Στη συνέχεια μάλιστα, τραγούδησε το «Ζω» και έτσι κάπως μας καληνύχτησε, αφού ευχαρίτησε το MEGA και όλους όσους έδωσαν τη δυνατότητα να πάρει σάρκα και οστά αυτή η μουσική παράσταση.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά, όσο κι αν είστε μακριά εδώ είστε κοντά μας μέσας μας, κι όσο υπάρχετε εσείς υπάρχει και το τραγούδι μας, αυτός ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ. Σας ευχαριστούμε, ευχαριστούμε το MEGA, όλους όσους δούλεψαν γι αυτή την ιστορία με τόσο κόπο και τόση αλήθεια. Το έξω μας παριμένει, μας περιμένει η ζωή…», είπε η μοναδική ερμηνεύτρια…

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα…», τραγούδησε η Δήμητρα Γαλάνη, σε ένα τραγούδι πιο επίκαιρο από ποτέ. 

Το χειροκρότημα μπορεί να έλειπε από το στούντιο που λαμβάνει χώρα η εκπομπή, ωστόσο οι τηλεθεατές του MEGA «χειροκρότησαν» την ξεχωριστή Δήμητρα Γαλάνη με τα μηνύματά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα