Eurovision 2020 – Βέλγιο: Οι αντιδράσεις των Hooverphonic στην κριτική για το τραγούδι τους

Eurovision 2020 – Βέλγιο: Οι αντιδράσεις των Hooverphonic στην κριτική για το τραγούδι τους
Hooverphonic - Release Me Youtube Eurovision Channel

"Έχω ήδη ακούσει μερικά τραγούδια και νομίζω ότι το τραγούδι μας ξεχωρίζει μέσα στο τσίρκο κακογουστιάς. Είμαστε διαφορετικοί.”, δήλωσε ο Alex Callier, ιδρυτής του συγκροτήματος.

Οι Hooverphonic παρουσίασαν χθες, Δευτέρα τη συμμετοχή τους στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Πρόκειται για το τραγούδι “Release me“, το οποίο αποτελεί σύνθεση των ιδίων.

Αναμφισβήτητα, η συμμετοχή των Hooverphonic έχει στρέψει τα φώτα πάνω της από την 1η Σεπτεμβρίου όταν και ανακοινώθηκε. Το βελγικό συγκρότημα μετά από χρόνια έντονου pressing ένιωσε έτοιμο φέτος και ενέδωσε στην πρόταση της βελγικής τηλεόρασης να είναι οι εκπρόσωποι της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Με το άκουσμα του τραγουδιού, το οποίο κυκλοφόρησε χθες, οι αντιδράσεις κριτικών και κοινού ήταν έντονες, όπως άλλωστε αναμενόταν. Υπάρχουν από τη μια οι ένθερμοι υποστηρικτές της μπάντας οι οποίοι λάτρεψαν το χαρακτηριστικό ήχο του συγκροτήματος, όπως γράφει και ο OGAEGREECE.

Στον αντίποδα, αρκετός κόσμος οι οποίοι περίμεναν κάτι ιδιαίτερο από τους Hooverphonic.

Πολλοί θεωρούν το τραγούδι flat και μη κατάλληλο για τη Eurovision.

“Επιλέξαμε σαφώς ένα τραγούδι Hooverphonic και όχι ένα τραγούδι ειδικά σχεδιασμένο για τη Eurovision το οποίο δεν θα ακούγεται πλέον σαν τους Hooverphonic.

Έχω ήδη ακούσει μερικά άλλα τραγούδια και νομίζω ότι το τραγούδι μας ξεχωρίζει. Στο τσίρκο κακογουστιάς υπάρχει επίσης χώρος για ένα μαργαριτάρι. Η αποστολή μας είναι απλά να είμαστε διαφορετικοί.”. δήλωσε ο Alex Callier ιδρυτής του συγκροτήματος.

Οι άνθρωποι που είναι επικριτικοί τώρα, δεν νομίζω ότι παρακολουθούσαν την Eurovision εδώ και χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα έχουν αλλάξει πραγματικά εκεί. Κοιτάξτε το Salvador Sobral ή τη Blanche, αυτά είναι επίσης μη τυπικά τραγούδια που τα πήγαν καλά. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κολλήσει στα νιάτα τους.

Παρακάτω το τραγούδι της Βελγικής συμμετοχής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version