Game of Thrones: Η γυμνή αλήθεια της Μητέρας των Δράκων

default image

Οι φορές που η μητέρα των δράκων εμφανίστηκε γυμνή για τις ανάγκες του Game of Thrones. ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS!! (Pics + Video)

ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS!!

Η Emilia Clarke, που έχει ψηφιστεί και ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο γι’ αυτή τη χρονιά, οφείλει τον τίτλο της στις γυμνές εμφανίσεις στο Game of Thrones και το ανδρικό κοινό της σειράς που ευγνωμονεί τους παραγωγούς γι’ αυτές τις εμφανίσεις της.

Στην πραγματικότητα, οι συγκεκριμένες σκηνές είναι και οι άσσοι της σειράς και η ίδια η ηθοποιός δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιδεικνύει τα κάλλη για τις ανάγκες του ρόλου της.  Η αλήθεια είναι πως τα πρώτα, κιόλας επεισόδια η σειρά έδειξε τις γυμνές της προθέσεις και η βία και το σεξ σερβίρονται τόσο καλογυρισμένα, ώστε να μην είναι προσβλητικά για τους θεατές.

 

Σ’ αυτή τη λογική λοιπόν συνεχίστηκε και το 4ο επεισόδιο του 6ου κύκλου, που εμφανίστηκε ολόγυμνη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Ντοθράκι.

Η Emilia Clarke μιλώντας στο Entertainment Weekly για την γυμνή εμφάνισή της στο νέο επεισόδιο λέγοντας πως “Θα ήθελαν να σας υπενθυμίσω πως η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν γυμνή ήταν στον 3ο κύκλο. Τώρα είναι ο 6ος κύκλος. Αλλά αυτή είμαι εγώ, περήφανη και δυνατή. Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενη”, είπε “Και το σώμα μου δεν είναι ντουμπλαρισμένο”, συμπλήρωσε.


Έχουμε δει τη Ντενέρις γυμνή στον πρώτο κύκλο, όταν “γέννησε” τους δράκους της και βγήκε αλώβητη από τις στάχτες. Κάπου εκεί μάθαμε την ιδιαιτερότητά της, δηλαδή ότι για κάποιο λόγο δεν καίγεται από τις φλόγες, γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και στο μέλλον.

“Το να βγάλω τα ρούχα μου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου και τα ειδικά εφέ βοηθούν πάρα πολύ. Δηλαδή δεν χρειάστηκε αν ανεβώ σ΄έναν βράχο και να βγάλω τα ρούχα μου. Είχα τον έλεγχο της κατάστασης”, δήλωσε. 

Η πρώτη σκηνή που είχε εμφανιστεί γυμνή είχε γυριστεί στο Μπέλφαστ.

Παράλληλα, η ίδια έχει δηλώσει υπέρμαχος των γυμνών σκηνών της σειράς,  καθώς θεωρεί ότι παίζουν έναν διευκρινιστικό ρόλο για την επεξήγηση της υπόθεσης.

“Όλες οι γυναίκες της σειράς ενδυναμώνονται με το πέρασμα των επεισοδίων. Οι γυναικείοι χαρακτήρες αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική και ενισχύεται ο ρόλος και η θέση τους. Οι γυναίκες αποδέχονται αυτό που είναι στην εξέλιξη του Game of Thrones και αυτή είναι η γοητεία της σειράς.

 

Σαν γυναίκες αποδεχόμαστε τον ρόλο και την θέση μας στην κοινωνία αλλά μαχόμαστε και για τα δικαιώματα μας συνεχώς. Αποδεχόμαστε τη δύναμη που έχουμε από τη γυναικεία φύση μας και αυτό διαφέρει ως προς το να προσπαθούσαμε να παίξουμε τον ρόλο ενός άντρα ή να συμπεριφερθούμε “αντρικά”.

Η σειρά δεν είχε ποτέ τον χαρακτήρα μιας εκπομπής για μικρά παιδιά. Είναι σκληρή, με ωμό ρεαλισμό σε κάποια σημεία. Όπως η ζωή η ίδια. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν γδυθεί στα γυρίσματα και για λογαριασμό της σειράς. Κατά κάποιο τρόπο όλοι περιμένουν να δουν την επόμενη σκηνή με το γυμνό μου στήθος και προσωπικά, αισθάνομαι μια χαρά με αυτό στα πλαίσια της εν λόγω σειράς”, είχε δηλώσει ξανά στο παρελθόν.

Μάλιστα, η ίδια έχει ταχθεί υπέρ της αύξησης των γυμνών σκηνών των ανδρών ηθοποιών στη σειρά για να υπάρχει μια ισορροπία.

Παράλληλα, όταν 29χρονη Βρετανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο σόου της Ellen DeGeneres όπου εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε αρκετή βότκα για να καταφέρει να βγάλει εις πέρας τη φωτογράφηση.

Τέλος, είχε πει πως: “Είναι άλλο πράγμα να κάνεις σκηνές σεξ για ένα επεισόδιο, κι άλλο να ποζάρεις για φωτογράφηση. Τότε χρειάζεται το αλκοόλ”.

(ΠΗΓΗ: MASHABLE)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα