Game of Thrones: Ο Τζον Σνόου ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές

default image

Το μεγαλύτερο ερώτημα που βασάνιζε τους θαυμαστές του Game of Thrones απαντήθηκε στο 2ο επεισόδιο του 6ου κύκλου. ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS (Video + Pics)

Ο ανακουφισμένος Κιτ Χάρινγκτον μιλά για το πιο καλα φυαλγμένο μυστικό του Game of Thrones και την  επί 12 μήνες εξαπάτηση των θεατών από τους παραγωγούς της σειράς σχετικά με την μοίρα του Τζον Σνόου.

Πέρασαν 12 μήνες από τότε που είδαμε τον Τζον Σνόου να πεθαίνει και διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε θεωρίες για τη μοίρα του πιο αγαπημένου χαρακτήρα της σειράς, ωστόσο κάθε φορά που έμοιαζε ότι καταλήγαμε σε κάποιο συμπέρασμα οι δημιουργοί και οι ίδιοι οι ηθοποιοί έκαναν τα πάντα για να μας διαψεύσουν.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο 2ο επεισόδιο του Game of Thrones, με τον Σνόου νεκρό σε ένα τραπέζι και τη Μελισάνδρη να προσπαθεί να τον αναστήσει. Και εκεί που όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει και οι πιστοί του σύντροφοι και η μάγισσα εγκαταλείπουν απελπισμένοι το άψυχο σώμα του Τζον Σνόου, εκείνος ανοίγει τα μάτια.

Σ’ εκείνο το σημείο μια αίσθηση ανακούφισης πλημμύρισε τις καρδιές όλων τον θαυμαστών του, που είχαν κλάψει με μαύρο δάκρυ στο τέλος του 5ου κύκλου.

Γι΄αυτόν τον λόγο, μάλλον, ο Κιτ Χάρινγκτον, που ένιωθε ενοχές για το “δράμα” που έζησαν οι φαν του αποφάσισε να απολογηθεί για αυτούς τους 12 μήνες που έλεγε εν γνώση του ψέμματα.

Μιλώντας λοιπόν στο “Entertainment Weekly” ο 29χρονος ηθοποιός τόνισε:

Συγκεκριμένα ερωτώμενος τι έχει να πει στους θαυμαστές του, τονίζει “Λυπάμαι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που είπα ψέμματα σε όλους. Μου άρεσε που ο κόσμος στεναχωρήθηκε όταν σκοτώθηκε ο Σνόου. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν ότι οι άνθρωποι δεν θα ενδιαφέρονταν ή θα ήταν εντάξει με το γεγονός ότι ο Τζόν Σνόου είναι νεκρός. Αλλά φαίνεται ότι, όπως και στην περίπτωση του Κόκκινου Γάμου, έτσι και τώρα ο κόσμος ένιωσε ένα είδος θλίψης. Κι αυτό σημαίνει ότι αυτό που κάνω, ή αυτό που κάνει η σειρά για τον Τζον γίνεται σωστά”.

Εντάξει, Κιτ – Τζον τώρα που αναστήθηκες θα προσπαθήσουμε να σε συγχωρέσουμε!

(ΠΗΓΗ: EW)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα