Τα κακά κορίτσια πάνε μπροστά, τα καλά πάνε Χόλιγουντ

Τα κακά κορίτσια πάνε μπροστά, τα καλά πάνε Χόλιγουντ

Το δικό της μήνυμα στη νέα γενιά ηθοποιών, ιδιαίτερα των κοριτσιών, θέλησε να περάσει η Reese Witherspoon, στην τελετή απονομής των MTV Movie Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Gibson Amphitheater στην Καλιφόρνια. (Pic+Vid)

Μπορεί στις Η.Π.Α για να κάνουν καριέρα τα νεαρά κορίτσια σήμερα να θεωρείται καλό να είσαι 'κακό' κορίτσι, όμως μπορεί μια κοπέλα να τα καταφέρει στο Χόλιγουντ χωρίς να κάνει γυμνό ή να συμμετέχει σε ένα reality ήταν το μήνυμα της Reese Witherspoon.

Η Reese βρέθηκε στην τελετή απονομής των MTV Movie Awards   όπου και παρέλαβε ειδικό βραβείο, για την έως τώρα πορεία και προσφορά της στον κινηματογράφο, από τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία 'Water For Elephants', Robert Pattinson.

Τα κακά κορίτσια πάνε μπροστά, τα καλά πάνε Χόλιγουντ
© REUTERS

Η διάσημη ηθοποιός πήγε ένα βήμα παρακάνω τονίζοντας "Την εποχή που έκανα εγώ τα πρώτα μου βήματα στον κινηματογράφο, εάν κάποιος είχε γυρίσει μια ταινία με γυμνό, την έκρυβε από ντροπή", συνέχισε και το ίδιο επεσήμανε και για τις γυμνές φωτογραφίες που μπορεί να τραβήξει κάποιος με το κινητό του.

Η ηθοποιός βρήκε σύμμαχο και τη νεαρή συνάδελφό της Julianne Hough, η οποία σε μήνυμα της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πως τα καλά κορίτσια υπάρχουν και μπορούν να τα καταφέρουν στο Χόλιγουντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities
SHARE:

24Media Network