Η Dolly Parton, ο Eminem και ο Leonel Richie στο Rock and Roll Hall of Fame

Η Dolly Parton, ο Eminem και ο Leonel Richie στο Rock and Roll Hall of Fame
Eminem AP

Ο Eminem, ο Lionel Richie, η Carly Simon, οι Eurythmics, οι Duran Duran και η Pat Benatar αποτελούν πλέον μέλη του Rock & Roll Hall of Fame. Η επιλογή της Ντόλι Πάρτον και η προηγούμενη απόφασή της να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα.

Ο Eminem, ο Lionel Richie, η Carly Simon, οι Eurythmics, οι Duran Duran και η Pat Benatar εντάχθηκαν στην κατηγορία “Performers” του Rock & Roll Hall of Fame, μίας λίστας στην οποία τελικά θα συμπεριληφθεί και η Ντόλι Πάρτον παρά την αρχική της άρνηση.

Οι εισακτέοι του 2022 ψηφίστηκαν από περισσότερους από 1.000 καλλιτέχνες, ιστορικούς και επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας ενώ “καθένας είχε μια σημαντική επίδραση στην διαμόρφωση των ήχων της νεανικής κουλτούρας και συνέβαλε ως προν τον καθορισμό της πορείας του ροκ εν ρολ” όπως ανέφερε ο John Sykes, πρόεδρος του Rock Hall κατά τη διάρκεια δηλώσεων του την Τετάρτη.

Εκτός από ένα ποικίλο σύνολο καλλιτεχνών, αρκετοί επαγγελματίες της βιομηχανίας θα τιμηθούν στις 5 Νοεμβρίου, στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες.

Η Ντόλι Πάρτον είχε αποσυρθεί από την υποψηφιότητά της

Η Ντόλι Πάρτον είχε αποσυρθεί από την υποψηφιότητά της για την ένταξή της στο Rock & Roll Hall of Fame. Την απόφασή της είχε ανακοινώσει μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 14 Μαρτίου.

“Ντόλι εδώ! Παρ’ όλο που είμαι εξαιρετικά κολακευμένη και ευγνώμων που είμαι υποψήφια για το Rock and Roll Hall of Fame, δεν πιστεύω ότι έχω κερδίσει αυτό το δικαίωμα» είχε γράψει.

“Ελπίζω ότι το Rock & Roll Hall of Fame θα καταλάβει και θα είναι πρόθυμο να με λάβει υπόψη ξανά – εάν το αξίζω. Αυτό, ωστόσο, με ενέπνευσε να κυκλοφορήσω ένα, ελπίζω, υπέροχο rock ‘n’ roll άλμπουμ κάποια στιγμή στο μέλλον, που πάντα ήθελα να ηχογραφήσω! Ο σύζυγός μου είναι φανατικός του rock ‘n’ roll, και πάντα με ενθάρρυνε να κάνω ένα. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλή τύχη και σας ευχαριστώ και πάλι για την τιμή”.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. “Αισθανόμαστε δέος για το εξαιρετικό ταλέντο και το πρωτοποριακό πνεύμα της Ντόλι και είμαστε υπερήφανοι που την έχουμε προτείνει για ένταξη στο Rock & Roll Hall Of Fame” είχε αναφέρει σχετικά ο οργανισμός.

Σε συνέντευξή της στο «Morning Edition», η 76χρονη ρωτήθηκε πώς θα αντιδράσει αν ενταχθεί τελικά στο Rock and Roll Hall Of Fame και απάντησε ότι θα δεχτεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

“Λοιπόν, θα το δεχτώ όλο χάρη. Θα πω ευχαριστώ και θα το αποδεχτώ” είχε υπογραμμίσε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα