Η Κατερίνα Λένη προβλέπει τον νικητή του MasterChef

Κατερίνα Λένη

"Ένιωσα μια θλίψη που δεν ήμασταν και εμείς στον εξώστη να τους εμψυχώσουμε, να τους θαυμάσουμε και να τους δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια", δήλωσε η Κατερίνα

Η Κατερίνα Λένη προβλέπει τον νικητή του φετινού MasterChef, σχολιάζει το πρώτο μέρος του τελικού, ενώ αποκαλύπτει πως ο τελικός θα ήταν πολύ διαφορετικός αν βρίσκονταν εκεί όλοι οι διαγωνιζόμενοι του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στην πρωινή εκπομπή του STAR, η Κατερίνα είπε μεταξύ άλλων: "Χθες είδα το επεισόδιο και πραγματικά χάρηκα πολύ και για τα δύο παιδιά. Στεναχωρήθηκα, όμως, ένιωσα μια θλίψη που δεν ήμασταν και εμείς στον εξώστη να τους εμψυχώσουμε, να τους θαυμάσουμε και να τους δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια γιατί νομίζω ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό για τα παιδιά".

Ενώ συνέχισε: "Στις δικές μου γεύσεις θα ήταν πιο κοντά ο Βαρθαλίτης. Παρ’ όλα αυτά όμως σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Σταυρή και μπράβο και στους δύο. Δεν έχω να τους προσάψω κάτι αρνητικό. Αισθάνομαι πως λίγο καλύτερα τα έχει πάει ο Βαρθαλίτης. Έτσι από ένστικτο!".


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Master Chef, Star
SHARE:

24Media Network