J2US: Οι “κομμένοι” διάλογοι της Άσπας Τσίνα με την κριτική επιτροπή

J2US: Οι “κομμένοι” διάλογοι της Άσπας Τσίνα με την κριτική επιτροπή
Η Άσπα Τσίνα στο J2US Youtube

Στη δημοσιότητα τα "κομμένα" αποσπάσματα από την έντονη συζήτηση της Άσπας Τσίνα με τον Σταμάτη Φασουλή στο J2US. Η παρέμβαση της Μπακοδήμου.

Άλλη μία στιγμή έντασης παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του J2US στο επεισόδιο του Σαββάτου (16/05), ανάμεσα στην Άσπα Τσίνα και την κριτική επιτροπή του show.

Όλα άρχισαν όταν η Άσπα Τσίνα ξεκίνησε να λέει στον Σταμάτη Φασουλή όσα άκουσε από το ακουστικό της λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, ενώ ο κριτής προσπάθησε να της εξηγήσει πως πρόκειται για παρεξήγηση.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η κουβέντα τους αφορούσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όχι την ίδια, ενώ τον λόγο πήρε και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία τόνισε στην Άσπα πως δημιουργεί συγκρούσεις.

Η εκπομπή “Ευτυχείτε” προέβαλε αποσπάσματα από τους “κομμένους” διαλόγους της έντονης συζήτησης που είχε η διαγωνιζόμενη με τους κριτές.

Μεταξύ άλλων, ακούμε την Άσπα Τσίνα να λέει: “Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό”.

Έπειτα, ο Σταμάτης Φασουλής της απαντά με έντονο ύφος: “Δεν έχω ακούσει τίποτα από το ακουστικό. Τι εννοείς; Να σου πω τι λέγαμε; Να σου πω ακριβώς, περίμενε. Σας παρακαλώ κι εγώ. Μιλάτε συνέχεια, να μιλήσει κι ένας άλλος. Για την Κωνσταντίνα μιλούσαμε και λέγαμε για Χατζιδάκι… Είναι κακό αυτό; Ούτε καταλαβαίνω, ούτε με ενδιαφέρει τι λες. Εμένα κανείς δεν με ενημερώνει από πάνω”.

“Αισθάνομαι ότι θα ήθελα να πω στην Άσπα, ότι προέρχεται από ένα ριάλιτι από το οποίο την ξέρουμε μέσα από μια σύγκρουση. Η μεγαλύτερη υπογραφή που βάζεις σε αυτό το talent show είναι πάλι οι συγκρούσεις. Θα προτιμούσα οι υπογραφές σου να είναι πιο δημιουργικές”, πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα