Mad Clip: Κάποτε τα κοριτσάκια τσίριζαν για τον Ρουβά, τώρα τσιρίζουν για εμάς

Mad Clip: Κάποτε τα κοριτσάκια τσίριζαν για τον Ρουβά, τώρα τσιρίζουν για εμάς
Mad Clip Instagram Mad Clip

Ο γνωστός τράπερ μίλησε για τις 240 εμφανίσεις που έκανε το 2019, την οικονομική άνεση και τη δημοφιλία που έχει αποκτήσει, ενώ αποκάλυψε και το πραγματικό του όνομα

Το “Πρωινό” σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Special Report” ο Mad Clip. Ο γνωστός τράπερ, μίλησε για την αποδοχή του κόσμου, τις 240 εμφανίσεις που έκανε το 2019, την οικονομική άνεση και τη δημοφιλία που έχει αποκτήσει κατά τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκάλυψε και το πραγματικό του όνομα.

“Το πραγματικό μου όνομα είναι Πίτερ Αναστασόπουλος, νιώθω πως ό,τι στόχο βάλω, θα το καταφέρω. Είτε έκανα ραπ, είτε πούλαγα λεμόνια θα το έκανα σε τέτοιο βαθμό που θα το έκανα καλά” δήλωσε ο Mad Clip.

Ενώ σχετικά με το lifstyle στην Ελλάδα τόνισε: “Κυνηγάς ένα lifestyle, και κακά τα ψέμματα, το να δουλεύεις 09.00 – 17.00 δεν θα σε πάει όσο γρήγορα θες. Βρήκα τον τρόπο μου να μεταφράσω τη δικιά μου αλητεία, να την κάνω εμπορική. Ο στόχος πάντα ήταν να είμαι μουσικός“.

Ενώ συνέχισε: “Η φάση της τραπ έχει ξεφύγει, όπως ήταν ο Ρουβάς κάποτε και τσίριζαν τα κοριτσάκια, τώρα τσιρίζουν για εμάς. Το 2019 έκανα 240 εμφανίσεις. Είμαι πλέον πάρα πολύ άνετος οικονομικά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα