Madwalk 2021: Εντυπωσιακές εμφανίσεις – Όλα όσα έγιναν σε σκηνή και κόκκινο χαλί

Madwalk 2021: Εντυπωσιακές εμφανίσεις – Όλα όσα έγιναν σε σκηνή και κόκκινο χαλί
Ιωάννα Τούνη, Μαίρη Συνατσάκη, Κόνι Μεταξά Papadakis Press

Πλήθος καλλιτεχνών φέτος στα Madwalk 2021. Οι εκκεντρικές εμφανίσεις που τράβηξαν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί και τα εντυπωσιακά acts επί σκηνής.

Επέστρεψαν μετά από δύο χρόνια λόγω κορονοϊού τα Madwalk, εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκομένους. Ο αγαπημένος θεσμός που ενώνει την μουσική με την μόδα πραγματοποιήθηκε με την παρουσία κοινού στο Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Madwalk 2021 – Παρουσίες και λαμπερές εμφανίσεις

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έκαναν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, με τις στυλιστικές τους επιλογές να κεντρίζουν τα βλέμματα. Ανάμεσά τους οι: Αθηνά Οικονομάκου, Μαίρη Συνατσάκη, Ιωάννα Τούνη, Ζόζεφιν, Κόνι Μεταξά, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ιλένια Ουίλιαμς, Στέφανος Δημουλάς, Ηλίας Μπόγδανος, Δούκισσα Νομικού, Σάσα Σταμάτη.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στα Madwalk 2021 προχώρησαν σε διάφορες δηλώσεις για την μουσική και την μόδα.

Μεταξύ άλλων, η Τάμτα δήλωσε ότι “Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, φέτος θα κάνω το κλείσιμο”, ενώ αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ celebrity crush. Ο Αναστάσιος Ράμμος δήλωσε ότι δε θα πήγαινε για μοντέλο, γιατί δεν έχει το ύψος, ενώ η Evangelia είπε ότι “Δε μου φαίνεται αλήθεια ότι θα είμαι με τη Φουρέιρα στη σκηνή”, και αποκάλυψε ότι παλαιότερα έπαιζε σε ομάδα ποδοσφαίρου.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε ότι “Δεν αγοράζω πολύ ακριβά πράγματα, μου αρέσουν τα vintage μαγαζιά, είχα πάρει ένα παντελόνι με ένα ευρώ από την Ινδία”, ενώ σχετικά με κάτι απρόοπτο που της έχει συμβεί στη σκηνή είπε ότι “Έχω φάει σαβούρα στη σκηνή”, ενώ η Σάγια είπε γελώντας “Δικό μου είναι το μαλλί, αφού το έχω αγοράσει”.

Madwalk 2021 – Αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια

Ο Μάριος Καπότσης βρέθηκε στα MadWalk 2021 για να στηρίξει την Κόνι Μεταξά. “Με ρωτάει τι να φορέσει, αλλά κάνει τα δικά της”, είπε ο ίδιος γελώντας, ενώ ο Περικλής Κονδυλάτος είπε ότι “Νιώθω ότι η μόδα δε με αφορά”.

Η Ήβη Αδάμου δήλωσε πολύ γεμάτη μετά το act της και μίλησε για το πόσο όμορφο είναι να γίνεσαι μητέρα, ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε ότι “Με φλέρταραν και με φώναξαν μέσα από το απέναντι αμάξι, να μπω να φύγουμε”, ενώ η Ζόζεφιν δήλωσε ότι “Ήταν τεράστιο που συνεργάστηκα με τον Βρεττό Βρεττάκο”.

Η Δούκισσα Νομικού έκλεψε την παράσταση στα φετινά Madwalk

Madwalk 2021 – Εντυπωσιακά acts στην πασαρέλα

Στα Madwalk 2021 αρκετοί διάσημοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν, ενώ την ίδια στιγμή μοντέλα πραγματοποιούσαν πασαρέλα με δημιουργίες γνωστών Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας.

Στη σκηνή ξεσήκωσαν με τις ερμηνείες τους οι: Ελένη Φουρέιρα, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Σάκης Ρουβάς, Κωνσταντίνος Αργυρός, Κόνι Μεταξά, Ζόζεφιν, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ήβη Αδάμου, Ντέμη, Ιωάννα Τούνη, Έλενα Τσαγκρινού, Τάνια Μπρεάζου, Τάμτα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα