MasterChef 4: Η πρώτη εμφάνιση του Σταυρή στην Κύπρο

MasterChef 4: Η πρώτη εμφάνιση του Σταυρή στην Κύπρο
Σταυρής - MasterChef 4 Youtube / @Masterchef Greece

Ο Σταυρής, το μεγάλο φαβορί του φετινού MasterChef, επιβεβαίωσε στους γύρω του ότι είναι στον τελικό, ωστόσο, δεν άφηνε να τον βγάλουν φωτογραφίες.

Στους δρόμους της Λάρνακας στην Κύπρο κυκλοφορεί ο Σταυρής, ο φετινός διαγωνιζόμενος και μεγάλο φαβορί του MasterChef 4.

Η παρουσία του Κύπριου παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής του Star έγινε αισθητή στο νησί, όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, και πολλοί από τους περαστκούς τον πλησίασαν για να τον ρωτήσουν αν βρίσκεται όντως στον τελικό του παιχνιδιού, αλλά και αν είναι εκείνος που κέρδισε τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο.

Ο Σταυρής συνομίλησε με χαρά με τους φανς του, ωστόσο, κράτησε τις αποστάσεις και ζήτησε να μην τον ρωτούν για τον τελικό, καθώς δεσμεύεται από το συμβόλαιο της παραγωγής και δεν μπορεί να αποκαλύψει πολλά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν δέχτηκε να φωτογραφιθεί μαζί τους, καθώς δεν πρέπει να εμφανιστεί πουθενά μέχρι τον τελικό.

Το μόνο που μπόρεσε να επιβεβαιώσει, ήταν πως βρίσκεται στην τελική δυάδα του διαγωνισμού και πως σε περίπου ένα μήνα θα ταξιδέψει για την Ελλάδα, αφού η ανακοίνωση του νικητή του MasterChef 4 θα γίνει ζωντανά στο πλατό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα