MasterChef: Ανατροπή – Οι “νέοι” παίκτες θα αντικαταστήσουν τους “παλιούς”

MasterChef: Ανατροπή – Οι “νέοι” παίκτες θα αντικαταστήσουν τους “παλιούς”
Ο Σταυρής από το MasterChef 4 Youtube / @Masterchef Greece

Δύσκολα τα πράγματα στο αποψινό επεισόδιο. Δοκιμασία αντιγραφής πιάτου χωρίς συνταγή. Ένας διαγωνιζόμενος θα χρειαστεί να κατέβει σε μονομαχία και να ρισκάρει την ποδιά του.

Μετά τηνεπιστροφή της Μαριάννας στο MasterChef 4, οι ισορροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν. Οι περισσότεροι μέσα στον διαγωνισμό περιμένουν να επιτρέψουν στην κουζίνα του MasterChef 4 και απλά να τα ξεχάσουν όλα κάνοντας αυτό που αγαπούν περισσότερο…να μαγειρέψουν.

Η κανονική ροή όμως του παιχνιδιού του Star θα καθυστερήσει να επανέλθει, αφού οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν άλλα σχέδια για τους νέους 10 του διαγωνισμού.

Η Μάρλεν, ο Γιώργος και ο Ηλίας, περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους και ποιος από τους τρεις θα πάρει την πολυπόθητη ποδιά.

Οι ανατροπές όμως συνεχίζονται και προκαλούν σε άλλους οργή και σε άλλους βαθύ συναισθηματικό πόνο όταν ένας διαγωνιζόμενος θα χρειαστεί να κατέβει σε μονομαχία και να ρισκάρει την ποδιά του.

Λόγια που πληγώνουν και προσωπεία που πέφτουν, αποκαλύπτουν ποιος έχει τελικά τα κότσια να αντιμετωπίσει ένα πρόσωπο, που συμφωνά με τη γνώμη πολλών, δεν έχει θέση καιρό τώρα μέσα στον διαγωνισμό, αφού ούτε η μαγειρική του αλλά ούτε και η συμπεριφορά του έχουν αποδείξει το αντίθετο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα