MasterChef: Έξαλλη η Κατερίνα – “Ηλίθιοι! Η βλακεία είναι ατελείωτη”

MasterChef: Έξαλλη η Κατερίνα – “Ηλίθιοι! Η βλακεία είναι ατελείωτη”
Κατερίνα MasterChef 4 Youtube

Η πλάκα του Ηλία κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef 4, εκνεύρισε την Κατερίνα. Τι της είπε για τον Διονύση και πώς αντέδρασε.

Μια πλάκα που δεν άρεσε και τόσο πολύ έκανε ο Ηλίας στην Κατερίνα στο επεισόδιο της Δευτέρας του MasterChef 4 στο Star.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας, ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλούσε με την Κατερίνα για την κάρτα ασυλίας, την οποία η ίδια είχε δώσει για να “σώσει” τον Διονύση.

Τότε ο συμπαίκτης της, ο Ηλίας, “πετάχτηκε” στη συζήτηση και είπε, γελώντας: “Της πήρε τα μυαλά ο γέρος, πάει, ερωτεύτηκε! Τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει, στο γέρο πήγες; Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας γέρος άνθρωπος; Μια φορά την εβδομάδα, τι να την κάνω;”.

Όλοι γέλασαν, μεταξύ αυτών και η Κατερίνα και ο Διονύσης, ωστόσο, αργότερα στην προσωπική της συνέντευξη, η Κατερίνα “έριξε τα βέλη της”.

“Γενικώς, ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα! Οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Ηλιθιότητα! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο”, δήλωσε η Κατερίνα στην κάμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα