Masterchef: Ανατροπή – Αποχώρησε ο μόνος παίκτης που πέτυχε το απόλυτο 10άρι

Διαβάζεται σε 2'
Masterchef 2024
Masterchef 2024 Star Tv

Με δάκρυα αποχώρησε ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Masterchef. “Ένα χειροκρότημα για τον μόνο που κατάφερε το απόλυτο 10, για το 40άρι” είπαν οι κριτές.

Μια ακόμη αποχώρηση σημειώθηκε στο Masterchef το βράδυ της Παρασκευής (13/04), με έναν από τους πιο καλούς παίκτες να φεύγει από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Μάριος Ιωάννου, Άνχελ Σαχπαζής, Αλέξανδρος Λούπο, Γιάννης Γεωργίου.

Στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας, εκείνος που απάντησε σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και έτσι κατάφερε να αποφύγει την Δοκιμασία Αντιγραφής, ήταν ο Άνχελ.

Επομένως, οι υπόλοιποι τρεις κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μια απαιτητική δοκιμασία. Συγκεκριμένα, έπρεπε να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του σεφ Γιάννη Μαρινόπουλου, που ήταν μπούτι κόκορα κονφί.

Masterchef: Ποιος παίκτης αποχώρησε συγκινημένος

Την χαμηλότερη βαθμολογία έλαβε ο Γιάννης Γεωργίου, ο “δάσκαλος” όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού.

“Μισό κομμάτι χαίρεται, μισό κομμάτι λυπάται. Πάντα θα έχω μέσα στην καρδιά μου  είμαι εμφανώς συγκινημένος τώρα. Φεύγω με χαμόγελο, όπως ήρθα” είπε. “Τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος. Έρχεται μια νέα αρχή για μένα. Είμαι συγκινημένος. Θα μου περάσει” ανέφερε.

“Νιώθω ότι κέρδισε ανθρώπους, και με τη συμπεριφορά σου. Το “δάσκαλε” δεν νομίζω να είναι ένα παρατσούκλι που σου δόθηκε τυχαία” σημείωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Γιάννης, στον επίλογό του, δάκρυσε και είπε: “Σεφ, δεν μπορώ να βάλω τον επίλογο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια φάση που μόνο την ποδιά μου μπορώ να αφήσω, δεν μου βγαίνουν τα λόγια”.

“Ένα χειροκρότημα για τον μόνο που κατάφερε το απόλυτο 10! Ένα χειροκρότημα για το 40άρι!” είπαν οι κριτές, με τον εξώστη να ξεσπά σε θερμά χειροκροτήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα