MasterChef: Ποιος παίκτης κέρδισε τις 20.000 ευρώ του Silver Award

Διαβάζεται σε 2'
MasterChef: Ποιος παίκτης κέρδισε τις 20.000 ευρώ του Silver Award

Δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο. Ο νικητής της δοκιμασίας έγινε και ο κάτοχος του Silver επάθλου. Χαμός στον εξώστη.

Στο MasterChef της Πέμπτης εκτυλίχθηκε μία σπουδαία μαγειρική μονομαχία ανάμεσα στον Νίκο Κυψίδη και τη Χριστίνα Χριστοφή που έφτασαν στον τελικό της φετινής Silver Week.

Η Χριστίνα και ο Νίκος κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο με πολλές παρασκευές του βραβευμένου με ένα αστέρι Michelin chef Παύλου Κυριάκη. Ο νικητής της δοκιμασίας θα γινόταν κάτοχος του Silver επάθλου και θα γινόταν… πλουσιότερος κατά 20.000 ευρώ.

Οι κριτές και ο guest chef δοκίμασαν δύο εξαιρετικές προσπάθειες, που κατά τα λεγόμενα του καλεσμένου, θα περνούσαν άνετα το πάσο.

 

 

 

Έπειτα από τις απαιτητικές προσπάθειες των δυο παιδιών, οι κριτές και ο καλεσμένος τους δοκίμασαν τα δυο πιάτα για να καταλήξουν στην βαθμολογία. Έπειτα, ως είθισται πια στο MasterChef, όλοι στάθηκαν απέναντι στους φιναλίστ για να τους ανακοινώσουν το αποτέλεσμα αυτής της κρίσιμης δοκιμασίας.

«Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των Silver Week για το MasterChef κερδίσει η Χριστίνα» ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον εξώστη να ξεσπά σε φωνές και χειροκροτήματα.

«Δεν το πιστεύω. Χαίρομαι πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είμαι σε σοκ πραγματικά όντως συμβαίνει ή είναι πλάκα;», δήλωσε η Κύπρια, αφιερώνοντας τη νίκη της στα ανιψάκια της. «Νιώθω πως είναι μια ανταμοιβή για τους κόπους μου. Όχι μόνο τα λεφτά, απλά το να είσαι νικητής του Silver επάθλου» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η Χριστίνα Χριστοφή στην κάμερα του διαγωνισμού το βράδυ της Πέμπτης.

«Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσω αλλά ειλικρινά χάρηκα για την Χριστίνα» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κυψίδης στην κάμερα του MasterChef για την ήττα του.

Για την ιστορία η προσπάθεια της Χριστίνας συγκέντρωσε 36 βαθμούς, ενώ του αντιπάλου της 32.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα