MasterChef: Ποιοι πέρασαν στον τελικό – Σε κλάματα ξέσπασαν όλοι οι παίκτες

MasterChef: Ποιοι πέρασαν στον τελικό – Σε κλάματα ξέσπασαν όλοι οι παίκτες

Δάκρυα και συγκίνηση σε έναν ημιτελικό για "γερά νεύρα". Ποιοι οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Πώς αντέδρασαν οι νικητές και πώς οι παίκτες που αποχώρησαν.

Ο Σταύρος και ο Σταυρής, οι δύο καλοί φίλοι και συνοδοιπόροι καθ’ όλη τη διάρκεια του MasterChef 4, είναι οι δύο φιναλίστ, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι δύο δυνατοί παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού του Star εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό, μέσα από τις απαιτητικές δοκιμασίες ενός ημιτελικού για “γερά νεύρα”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/06).

Πρώτος στον τελικό πέρασε ο Σταυρής, ενώ ο Τζον αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό. Οι δύο παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα, ο μεν επειδή κατάφερε να αγγίξει τον στόχο του και να φτάσει στον τελικό μετα από ένα μακρύ ταξίδι, ο δε επειδή δεν κατάφερε να προχωρήσει, ωστόσο, χάρηκε με την επιτυχία του φίλου του.

Το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό πήρε ο Σταύρος έναντι της Μαρίας, η οποία ξέσπασε κι εκείνη σε κλάματα, αναλογιζόμενη την μεγάλη της διαδρομή στο παιχνίδι, την εξέλιξή της, τις μαγικές στιγμές που έζησε και το γεγονός ότι έφυγε ένα βήμα πριν από τη διεκδίκηση του επάθλου.

Δύο φίλοι, ένα έπαθλο. Ένας… Σταύρος θα είναι ο MasterChef 2020! Ποιος όμως; Ο Κύπριος ή ο Βαρθαλίτης;

“Ένας απ’ τους δυο σας θα είναι ο μεγάλος νικητής!”, είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει: “μου αρέσει πολύ αυτό το ζευγάρι. Συγχαρητήρια και στους δύο μέσα από την καρδιά μας. Μαζέψτε δυνάμεις γιατί εμείς ψάχνουμε έναν να κερδίσει τον τίτλο και τα χρήματα”.

Πιο χαρούμενοι από ποτέ, οι δύο παίκτες ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα και να κερδίσει ο καλύτερος. Το βράδυ της Τρίτης (16/06) οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το πρώτο μέρος της τελικής δοκιμασίας, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (17/06) θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός και θα μάθουμε τον φετινό νικητή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα