MasterChef: Ποιος προκρίθηκε στον ημιτελικό του Silver Award για τα 10.000 ευρώ

MasterChef: Ποιος προκρίθηκε στον ημιτελικό του Silver Award για τα 10.000 ευρώ

Ξεκίνησε η "Silver Award Week" στο MasterChef 4 με έπαθλο 10.000 ευρώ. Ποιος προκρίθηκε στον ημιτελικό από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Το βράδυ της Τρίτης (19/05) ξεκίνησε η καθιερωμένη “Silver Award Week” στο MasterChef, όπου οι παίκτες διαγωνίζονται για το έπαθλο των 10.000 ευρώ, ενώ αυτή τη βδομάδα δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση.

Κάθε μέρα θα διακρίνονται δύο διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του κάθε chef, από τους οποίους ο ένας διαγωνιζόμενος θα προκρίνεται και θα βρίσκεται πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου.

Πρώτη διαγωνίστηκε η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με τους Γιώργο Λασκαρίδη, Μαρία Μπέη, Σταύρο Βαρθαλίτη και Μαριάννα Πουλμεντή.

Από τους παίκτες τα δύο καλύτερα πιάτα είχαν η Μαρία και ο Γιώργος, οι οποίοι πέρασαν στην επόμενη φάση, όπου κλήθηκαν να διαγωνιστούν στο “follow the chef”. Η δοκιμασία είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας, αφού μπορούσαν μόνο να ακούσουν και όχι να δουν τον chef τους! 

Σύμφωνα με τους κριτές, η Μαρία είχε ετοιμάσει το καλύτερο πιάτο γι’ αυτό και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Silver Award.

Διαβάστε εδώ το spoiler για το ποιος θα είναι ο νικητής των 10.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα