MasterChef – Spoiler: Αυτός θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ του Silver Award

MasterChef – Spoiler: Αυτός θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ του Silver Award
Silver Award Week στο MasterChef 4 Youtube / @Masterchef Greece

Σε μια ιδιαίτερη και δελεαστική διαδικασία βρίσκονται οι παίκτες του MasterChef 4. Ποιος θα είναι ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (19/05) η “Silver Award Week” του MasterChef 4, στο τέλος της οποίας ένας παίκτης θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Κάθε μέρα θα διακρίνονται δύο διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του κάθε chef, από τους οποίους ο ένας παίκτης θα προκρίνεται στον ημιτελικό και θα βρίσκεται πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου.

Πρώτη διαγωνίστηκε η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με τους Γιώργο, Μαρία, Σταύρο και Μαριάννα, με τη Μαρία να είναι η πρώτη παίκτρια που προκρίθηκε στον ημιτελικό του Silver Award.

Στη συνέχεια θα διαγωνιστεί η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τους Σταυρή και Δημήτρη, ενώ έπειτα θα “παλέψει” η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά με τους Τζον, Μάρλεν και Διονύση.

Ωστόσο, spoilers σχετικά με τον νικητή του Silver Award έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή “Πρωινό” τα 10.000 θα καταφέρει να κερδίσει ο Δημήτρης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του μαγειρικού ριάλιτι του Star, αφού θα αποχωρήσει μια ανάσα πριν την τελική τριάδα, στην οποία θα βρίσκεται η Μαρία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα