Πώς μια νομαδική αγορά που ξεκίνησε το 2007 αποτελεί το σημείο συνάντησης της πόλης!

Πώς μια νομαδική αγορά που ξεκίνησε το 2007 αποτελεί το σημείο συνάντησης της πόλης!
The Meet Market

Εδώ και 12 χρόνια το "The Meet Market" αποτελεί μια όμορφη και εύστοχη επιλογή για έξοδο, συνδυάζοντας ψώνια, φαγητό, ποτό και μουσική. Μην χάσεις την χριστουγεννιάτικη εκδοχή του αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών.

Η Αθήνα είναι γεμάτη από επιλογές για βόλτες. Συνήθως συναντάμε γνωστούς, φίλους ή το έτερον ήμισυ για καφέ, για ποτό, για φαγητό, για ψώνια, κάπου με μουσική ή για βόλτα στους δρόμους της πόλης. Ωστόσο, πάντοτε κάτι λείπει… Σίγουρα θα ήταν ιδανικό ένα μέρος που να μπορεί να συνδυάζει τα παραπάνω, που να έχει όλα αυτά τα στοιχεία μαζί και να προσφέρει μια γεύση από το καθένα, σε ένα όμορφο και θετικό περιβάλλον γεμάτο χαρά και ζωντάνια. Μόνο που αυτό το μέρος υπάρχει ήδη και φιλοξενεί πλήθος κόσμου σχεδόν κάθε μήνα και εποχή του χρόνου.

The Meet Market

The Meet Market

Αυτό δεν είναι άλλο από το The Meet Market, ένα από τα μεγαλύτερα events που πραγματοποιούνται στην Αθήνα και που ανοίγει τις πόρτες του από το 2007 μέχρι και σήμερα, κλείνοντας αισίως 12 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας με μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι απλώς μία εκδήλωση. Το “Meet Market” είναι θεσμός! Και κάθε φορά ανυπομονούμε για το νέο ραντεβού του. Τους περισσότερους μήνες το συναντάμε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ή σε άλλους όμορφους χώρους της πρωτεύουσας, ωστόσο, αυτή την περίοδο, το “Meet Market” μας περιμένει στο επιβλητικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών, στο κέντρο της πόλης, για μια ακόμη μοναδική εμπειρία.

The Meet Market

The Meet Market

Αν το δοκιμάσεις μία φορά, αποκλείεται να ξεκολλήσεις. Κάθε φορά θα είσαι εκεί! Το “Meet Market” είναι μία μεγάλη, κινητή, νομαδική αγορά που φέρνει κοντά δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις, με ποικιλία προϊόντων που δεν μπορείς να φανταστείς, ενώ η είσοδος σε αυτήν είναι ελεύθερη. Εκεί μπορείς να βρεις και να ψωνίσεις από ρούχα και παπούτσια μέχρι retro αντικείμενα και βινύλια, από χειροποίητα αξεσουάρ και διακοσμητικά για το σπίτι μέχρι μέλι και φυστικοβούτυρο και από είδη σώματος και παιχνίδια, μέχρι αιθέρια έλαια και αντικείμενα για τα κατοικίδιά σου.

The Meet Market

The Meet Market

Τώρα στις γιορτές το “Meet Market” φοράει τα καλά του, στολίζεται και γεμίζει το Ωδείο Αθηνών όπου στεγάζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου (Σάββατο 12:00 – 23:00, Κυριακή 12:00 – 22:00) με χριστουγεννιάτικα δώρα, νόστιμα γλυκά και ένα σωρό πρωτότυπα αντικείμενα που δεν θα βρεις αλλού, υπό τις non stop μουσικές των DJs του. Το κλίμα γίνεται ακόμη πιο γιορτινό, η διάθεση ανεβαίνει πολύ περισσότερο και το “Meet Market” μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για μια όμορφη βόλτα και για χριστουγεννιάτικα ψώνια.

The Meet Market

The Meet Market

Συγχρόνως, φροντίζει και για τους μικρούς μας φίλους, με τα ενδιαφέροντα παιχνίδια του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας που θα πραγματοποιούνται εκεί, με το διασκεδαστικό face painting και τις ψυχαγωγικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ομάδας ΠΑΙΖώΝΤΑΣ, δημιουργώντας το κατάλληλο kids’ friendly περιβάλλον. Επίσης, αν πεινάσεις ή διψάσεις, το “Meet Market” έχει προνοήσει και για αυτό με τα street food περίπτερα που φέρνουν μαζί τους τα Street Food n’ Tunes, ενώ, παράλληλα, το ζεστό κρασί θα ρέει, όπως και τα υπόλοιπα ποτά με διαμορφωμένα happy hours.

The Meet Market

The Meet Market

Το “Meet Market” ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2007 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα events της πόλης, με κύρια χαρακτηριστικά του την καινοτομία, τις φρέσκες ιδέες, την αγάπη για τα τοπικά προϊόντα και τις ελληνικές επιχειρήσεις, την θετική ενέργεια, την επιλεκτικότητα και το φιλικό κοινό, που το τιμά σε κάθε διοργάνωσή του. Έχει καταφέρει, επίσης, να αποτελεί το πλέον κατάλληλο και ομορφότερο σημείο συνάντησης για τον κόσμο της Αθήνας, προσφέροντάς του την πιο υπέροχη βόλτα που μπορεί να κάνει κάποιος στην πόλη.

The Meet Market

The Meet Market

Ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο, μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το “Meet Market” αποτελεί μια εύστοχη επιλογή για έξοδο και για ψώνια. Μόνος ή με παρέα, μην χάσεις αυτό το ξεχωριστό ραντεβού στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2019!

The Meet Market

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα