Μετά το World Party έμειναν 'Στο Δρόμο'

Μετά το World Party έμειναν 'Στο Δρόμο'
KAPLANIDIS

Με τον Σάκη Τανιμανίδη να υποκύπτει στη γοητεία των μεγάλων, ακριβών φορμάτ από το εξωτερικό, δύο από τα εναπομείναντα μέλη της εκπομπής του Alpha επιστρέφουν με νέα, παρόμοια πρόταση

Το Word Party τελείωσε, το βασικό δίδυμο χώρισε, όμως ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει στην τηλεόραση του Alpha με νέα εκπομπή. Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη γύρισε τα τελευταία χρόνια όλο τον κόσμο σε ένα extreme sports ταξιδιωτικό οδηγό, που κέρδισε το κοινό και απέκτησε δεκάδες φανατικούς τηλεθεατές. Η φετινή χρονιά βρίσκει έναν από τους πρωτεργάτες του Word Party στον Άγιο Δομίνικο, σε ρόλο host για το γνωστό στο ελληνικό κοινό reality "Survivor".

Το τέλος της εκπομπής του Alpha συνοδεύτηκε από σειρά ειδήσεων που ήθελαν τους Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη στα μαχαίρια. Σε κάθε περίπτωση, ο Τανιμανίδης φεύγει, ο Μαυρίδης, αλλά και ο Γιώργος Λέντζας που συνόδευε το δίδυμο στα ταξίδια σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, μένουν. Και κάπως έτσι το κανάλι της Κάντζας παρουσιάζει την εκπομπή "Στο δρόμο".

Το concept παρόμοιο, αν και σαφώς λιγότερο φιλόδοξο, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στους προορισμούς. Οι δύο άνδρες, συνοδευόμενοι από την αγαπημένη τους Μόλυ, το σκυλάκι τους, μένουνε Ελλάδα. Αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο βαν, το ανακατασκευάζουν και βγαίνουν στο δρόμο για να ξεκινήσουν ένα road trip στην Ελλάδα. Σκοπός τους να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες επιθυμίες έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους.

Η λίστα παραμένει ανοικτή και ανανεώνεται, αφού στο δρόμο συναντούν φίλους αλλά και άγνωστους και εκπληρώνουν και τις δικές τους επιθυμίες, όσο τρελές ή τολμηρές κι αν είναι!

Η λίστα των επιθυμιών περιέχει διάφορες δράσεις και απρόοπτα.

- Ο Γιώργος Μαυρίδης επιχειρεί να τρέξει 42 χλμ στον κλασικό Μαραθώνιο, να περάσει από οντισιόν για να πάρει μέρος σε ελληνική σειρά αλλά και να προσγειωθεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου κάνοντας παρά πέντε, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας!

- Ο Γιώργος Λέντζας τολμά να κατέβει την πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού με κανό, να ζητήσει σε ραντεβού τη γυναίκα των ονείρων του, ακόμη και να εμφανιστεί ακάλεστος σε γάμο!

- Η Μόλυ κυνηγά άπειρα μπαλάκια του τένις, ταΐζει αδέσποτα παρέα με τους Γιώργηδες, ενώ επισκέπτεται ακόμη και ψυχολόγο σκύλων με τον Γιώργο Μαυρίδη, γιατί η σχέση τους περνάει κρίση!

Για τρεις μήνες σπίτι τους είναι το βαν και γειτονιά τους όλη η Ελλάδα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Survivor, Τηλεόραση
SHARE: