Μουζουράκης και Μαραβέγιας στο MTV Best Greek Act

Μουζουράκης και Μαραβέγιας στο MTV Best Greek Act

Μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία του "Φίλα με ακόμα", ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι υποψήφιοι για το πιο σημαντικό μουσικό βραβείο στην Ευρώπη (Vid)

O Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας υποψήφιοι στο φετινό MTV BEST GREEK ACT, στα MTV EMA BELFAST 2011

O Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας υποψήφιοι στο φετινό MTV BEST GREEK ACT, στα MTV EMA BELFAST 2011. 

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας πολυτάλαντος και αεικίνητος καλλιτέχνης που εκτός από χαρισματικός ερμηνευτής και μουσικός εκφράζεται στο θέατρο και στην τηλεόραση όταν δεν κρατάει μικρόφωνο επί σκηνής.

Έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές σε πολλές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις στο πλάι πολλών καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, καθώς και σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές ως πρωταγωνιστής. Έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους το "Μάντεψε Ποιός" στη LYRA το 2006 και πρόσφατα το  ‘Ιπτάμενος Δίσκος’ με την ΜΙΝΟΣ - ΕΜΙ που περιλαμβάνει την επιτυχία ‘Φίλα με ακόμα’ . Το καλοκαίρι του 2011 περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) ερμηνεύει τραγούδια στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα ιταλικά και τα ισπανικά. Ξεκίνησε τη μουσική του πορεία στην Ιταλία. Η μουσική του είναι ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις και jazz και bossa nova στοιχεία. Έχει παίξει ζωντανά σε διάφορα φεστιβάλ σε χώρες όπως η Αυστρία, η Ιταλία και το Βέλγιο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές αναμεταδόσεις, όπως στην πρώτη σε ακροαματικότητα γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή “Le Fou Du Roi του Radio France (που έφτασε στα αυτιά ακροατών της Γαλλίας και της Γερμανίας) και στην έναρξη του Prix Europa, του Διεθνούς Φεστιβάλ Τηλεόρασης, Ραδιοφώνου και Νέων Τεχνολογιών στο Βερολίνο  Το τραγούδι «Φίλα με ακόμα» συμπεριλαμβάνεται στο  προσωπικό άλμπουμ του Πάνου  Μουζουράκη, με τίτλο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Greek Act μέσω του www.mtvema.com δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα μέχρι και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 (στις 24.00) να δώσει στους αγαπημένους του καλλιτέχνες το βραβείο και την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του MTV, Best European Act.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουσική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Panos Mouzourakis, Kostis Maraveyas - Fila me akoma

SHARE:

24Media Network