Νεκρός σε περίεργο τροχαίο πρωταγωνιστής του Star Trek

default image

Ο 27χρονος Άντον Γέλτσιν βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, ανάμεσα στο αυτοκίνητό του και το γραμματοκιβώτιο

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε νωρίς το πρωί της Κυριακής ο 27χρονος Ρώσος ηθοποιός Άντον Γέλτσιν, γνωστός για τους ρόλους του στο Star Trek και το Alpha Dog.

Σύμφωνα με το TMZ, το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω του, έξω από το σπίτι του στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο, στο Λος Άντζελες.

Συνεργάτες του ανησύχησαν όταν ο Γέλτσιν δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη πρόβα και μετέβησαν στο σπίτι του, όπου βρήκαν το άψυχο σώμα του εγκλωβισμένο μεταξύ του αυτοκινήτου του και του γραμματοκιβωτίου.

Η αστυνομία δήλωσε στο TMZ ότι η μηχανή του οχήματος ήταν σε λειτουργία όταν έφτασε στο σημείο ενώ είναι άγνωστο, μέχρι στιγμής, πώς προκλήθηκε το δυστύχημα.

Ο Γέλτσιν ζούσε στις ΗΠΑ από έξι μηνών, όταν η οικογένεια του ζήτησε και πήρε άσυλο. Ξεκίνησε την καριέρα του από 9 ετών, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς παίζοντας στις ταινίες House of D και Hearts in Atlantis δίπλα στους Άντονι Χόπκινς και Ρόμπιν Ουίλιαμς.

Συμμετείχε, επίσης στο Charlie Bartlett, το Like Crazy, το Terminator Salvation ενώ στο Star Trek Beyond, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο μήνα, κρατάει έναν σημαντικό ρόλο.

Πηγή: Variety

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα