Θα τελειώσει ποτέ το Game of Thrones; Ο George R.R. Martin γράφει νέα σειρά για το HBO

SAN FRANCISCO, CA - MARCH 23: George R.R. Martin Writer/Co-Executive Producer attends HBO's "Game Of Thrones" Season 5 San Francisco Premiere at San Francisco Opera House on March 23, 2015 in San Francisco, California. (Photo by Steve Jennings/WireImage)
SAN FRANCISCO, CA - MARCH 23: George R.R. Martin Writer/Co-Executive Producer attends HBO's "Game Of Thrones" Season 5 San Francisco Premiere at San Francisco Opera House on March 23, 2015 in San Francisco, California. (Photo by Steve Jennings/WireImage) WIREIMAGE

Ο συγγραφέας του πολυβραβευμένου Game of Thrones, George R.R. Martin, φέρεται να γράφει και μία καινούργια σειρά για το HBO

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter και το Time, ο συγγραφέας του Game of Thrones, George R.R. Martin, γράφει νέα σειρά που θα ονομάζεται Captain Cosmos, για λογαριασμό του HBO.

Η σειρά θα διηγείται τη ζωή ενός συγγραφέα σεναρίων επιστημονικής φαντασίας για την τηλεόραση του 1949, όταν και έκανε τα πρώτα βήματα της.

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου θα το υπογράψει πάντως ο Michael Cassutt (Z Nation).

Μέχρι να δούμε το πρώτο επεισόδιο του Captain Cosmos, αναμένουμε φυσικά την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του πολύ δημοφιλούς "Game of Thrones" που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Απριλίου.

Ο Martin που είχε υπογράψει και το The Τwilight Zone του 1985, δήλωσε πάντως πως προτεραιότητα του είναι η ολοκλήρωση του έκτου βιβλίου του Game of Thrones το οποίο θα ολοκληρωθεί με το έβδομο βιβλίο της σειράς.

Σημειώνεται επίσης, πως ο ίδιος δεν θα γράψει κανένα από τα επεισόδια της έκτης σεζόν του Game of Thrones.

Μιλώντας στο  Livejournal του, ο συγγραφέας αποκάλυψε ότι η απόφαση πάρθηκε ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να τελειώσει το έκτο βιβλίο της σειράς, The Winds of Winter.

O Martin έχει γράψει ένα επεισόδιο για κάθε σεζόν μέχρι την τέταρτη. Στην πέμπτη επέλεξε πάλι να μείνει εκτός για τον ίδιο λόγο.

Το επόμενο βιβλίο πάντως, δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015. Εκτός αν έχουμε πάλι κάποια ανατροπή, μία από εκείνες που τόσο αγαπάει ο ιδιοφυής George R.R. Martin.

Διαβάστε ακόμα: «Game of Thrones 5», αυτό είναι το τρέιλερ το καλό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάσχα με το 'Game of Thrones': Δείτε το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου πριν την Αμερική

Οι Έλληνες που αναβίωσαν την αρχαία λύρα και παίζουν το τραγούδι του Game of Thrones

SHARE:

24Media Network