Ο Πύρρος Δήμας μιλά για πρώτη φορά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Πύρρος Δήμας στην εκπομπή "Fay's Time"
Ο Πύρρος Δήμας στην εκπομπή "Fay's Time" Caption/Glomex

Ο Πύρρος Δήμας σχολίασε για πρώτη φορά την απόφαση της κόρης του να αλλάξει το επίθετό της. Τι είπε.

Την απόφαση της κόρης του, Μαρίας, να αλλάξει το επίθετό της, σχολίασε για πρώτη φορά δημόσια ο τέως πρωταθλητής της άρσης βαρών και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Πύρρος Δήμας, μιλώντας στην εκπομπή “Fay’s Time”, το πρωί της Τρίτης (23/4).

Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε και το επίθετό της. Τότε μάλιστα έκανε και άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και θα γίνει Ολυμπιονίκης. Τότε το παιδί ήρθε και μου είπε ότι δεν θέλει να γίνει Ολυμπιονίκης, θέλει να το κάνει για τον εαυτό της και για να γυμνάζεται. Μου είπε ότι θα αλλάξει το επίθετό της και εγώ της απάντησα να κάνει αυτό που θέλει, δεν με πείραξε καθόλου“, ανέφερε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

“Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι αρπάξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, τον πρώτο καιρό, τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν με χαρά όλο αυτό. Το έμαθαν αμέσως, με τα παιδιά μου λέω τα πάντα, μοιράζομαι τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν ήμουν 100% σίγουρος αλλά φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη, απλά ήθελα να κρατήσω λίγο τις ισορροπίες με την οικογένειά μου, τα παιδιά, τους συγγενείς. Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου και έτσι έγινε αυτή η παρεξήγηση“, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα