Πύρρος Δήμας: Αυτός είναι ο λόγος που η κόρη του άλλαξε το επίθετό της

Διαβάζεται σε 1'
Πύρρος Δήμας
Πύρρος Δήμας PAPADAKIS PRESS

Έντονα σχολιάστηκε η απόφαση της κόρης του Πύρρου Δήμα, Μαρίας, να αλλάξει το επίθετό της στα social media. Τι πραγματικά συνέβη.

Την απόφασή της να αλλάξει το επίθετό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, προκαλώντας έντονες συζητήσεις και ερωτηματικά για τη σχέση της με τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Δήμα εμφανίζεται πλέον στα social media ως Μαρία Σδούγκου, χρησιμοποιώντας το επίθετο της μητέρας της, η οποία έφυγε από την ζωή το 2018 νικημένη από τον καρκίνο.

Αρχικά, οι περισσότεροι ερμήνευσαν την εν λόγω κίνηση ως αντίδραση στη νέα σχέση του πατέρα της με την Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία πριν από μερικές ημέρες παντρεύτηκαν και εντός ολίγων ημερών αναμένουν τον ερχομό της κόρης τους.

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν φαίνεται πως αληθεύει, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια Σου” με τη Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία ασχολείται επίσης με την άρση βαρών στις ΗΠΑ, όπου διαμένει, και επέλεξε να μη φέρει το “βαρύ” επώνυμο του πατέρα της, ώστε να αποφευχθεί η σύγκριση μαζί του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα