“Ο Σεφερλής μου έριχνε αληθινά χαστούκια στη σκηνή”

“Ο Σεφερλής μου έριχνε αληθινά χαστούκια στη σκηνή”
Μάρκος Σεφερλής

"Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, είναι διασκεδαστής", δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη και άκρως δυσάρεστη για τον ίδιο πτυχής της προ ετών συνεργασίας τους.

Αίσθηση προκάλεσαν όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος για τη συνεργασία τους προ ετών στο θέατρο, αφού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο δημοφιλής κωμικός του έριχνε αληθινά χαστούκια επί σκηνής!

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η απάντηση του Σεφερλή στο συνάδελφό του για τη στάση του αυτή, καθώς το έκανε επανειλημμένως, αφού αρκέστηκε απλώς να του πει ότι… “μου ξέφυγε”.

“Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον «Ηλία του 16ου» στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο”, δήλωσε ο Λαμπάτος μιλώντας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Ωστόσο… ανταπέδωσε τα χτυπήματα, συμπληρώνοντας: “Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά”.

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις, η Φαίη Σκορδά δεν τις άφησε ασχολίαστες: “Αυτό που είπε για τη σφαλιάρα, έτσι όπως το είπε με αυτή την τρεμάμενη φωνή, εμένα με έκανε να ανατριχιάσω! Κακό κλίμα μπορεί να υπάρχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αυτό με τη σφαλιάρα όμως είναι βαρύ”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα