Οι Απαράδεκτοι συναντήθηκαν ξανά και ήταν υπέροχοι

default image

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος, βρέθηκαν στο στούντιο του Mega για να μιλήσουν για τους θρυλικούς "Απαράδεκτους", 24 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο. Τι είπαν για τον Βλάσση Μπονάτσο, τα γυρίσματα και την χημεία τους που εκτόξευσε τη σειρά (Vids)

Συγκίνηση, γέλιο και νοσταλγία για την εποχή που οι “Απαράδεκτοι”, έμπαιναν στο σπίτι κάθε ελληνικής οικογένειας, αλλάζοντας την ελληνική τηλεόραση, πρόσφερε για άλλη μια φορά η πιο αγαπημένη παρέα, των Ελλήνων τηλεθεατών.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του MEGA “Τι Νέα;” με την Δέσποινα Βλεπάκη και τον Κώστα Γιαννακίδη και 24 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο, μίλησαν για τη θρυλική σειρά, αλλά και τον Βλάσση Μπονάτσο, που τόσο πολύ λείπει σήμερα.

Μπορεί ο Βλάσσης να έχει “φύγει” από κοντά μας εδώ και 11 χρόνια, ωστόσο στη χθεσινή εκπομπή ήταν “παρών” μέσα από τις αφηγήσεις των φίλων του.

“Έχει αργήσει ως συνήθως” έλεγε ο Σπ. Παπαδόπουλος, ενώ η Δήμητρα Παπαδοπούλου, επαναλάμβανε ότι “είναι κάπου εδώ” και παραδέχθηκε ότι του μιλάει συχνά και ότι έχει ένα πουκάμισό του στο σπίτι, το οποίο όποτε το βλέπει, μονολογεί “θα το δώσω στην κόρη σου Βλάσση”, αλλά πάντα το κρατάει.

Ο Γιάννης Μπέζος, μιλώντας για τον Βλάσση Μπονάτσο, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με “υγιή ματιά” και πρόσθεσε ότι παρά το γεγονός ότι σαν ιδιοσυγκρασίες δεν ταίριαζαν, “ζήλευε” τον χαρακτήρα και τη στάση ζωής του.

Η παρέα διηγήθηκε περιστατικά για τη θρυλική αργοπορία του Βλάσση στα γυρίσματα, τα ψέμματα που έλεγε η μητέρα του για να τον καλύψει, αλλά και τις απίθανες δικαιολογίες που τους έλεγε, όπως το ότι “είχε κλειστεί σε ένα ασανσέρ με Γιαπωνέζους”!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, περιέγραψε το πώς δημιουργήθηκαν οι Απαράδεκτοι, ενώ και οι τρεις αγαπημένοι ηθοποιοί έκαναν λόγο για τη χημεία της παρέας και το “πάρτι” που γινόταν στα γυρίσματα, ενώ μίλησαν και για το τέλος της σειράς, σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί με επιτυχία, ωστόσο το σταμάτησαν όταν κατάλαβαν ότι ο ενθουσιασμός είχε αρχίσει να φεύγει.

Στη σειρά παρενέβησαν με μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, οι οποίοι μίλησαν για το πόσο καλό έκανε στη ζωή τους και στην καριέρα τους, η παρουσία τους στην πιο επιτυχημένη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι πρωταγωνιστές μίλησαν και για τη ζωή τους, μετά την επιτυχία των Απαράδεκτων, με τον Γιάννη Μπέζο να διηγείται ένα περιστατικό στα διόδια, όταν και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Α, σας ξέρω εσάς! Είστε οι Τρεις Χάριτες!

-Ναι, και οι τρεις!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα