Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (3/5)

default image

Η κινηματογραφική εβδομάδα αρχίζει και χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του Spider-Man. Ο γνωστός υπερήρωας της Marvel επιστρέφει κι αναμένεται να ...

Η κινηματογραφική εβδομάδα αρχίζει και χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του Spider-Man. Ο γνωστός υπερήρωας της Marvel επιστρέφει κι αναμένεται να σπάσει τα ταμεία. Την επανεμφάνισή του κάνει και το “παιδί-θαύμα” της έβδομης τέχνης, ο Κένεθ Μπράνα όπου μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το κύκνειο άσμα του Μότσαρτ και δημοφιλέστερη ίσως όπερα όλων των εποχών τον ”Μαγικό Αυλό”. Την προσοχή σας αξίζουν επίσης, ”Το Νεκρό Κορίτσι” μια ξεκάθαρη ανεξάρτητη παραγωγή και η ”Mala Noche” του Γκας Βαν Σαντ η οποία είναι σκληρή ως προς την θεματολογία της αλλά ταυτοχρόνα με τρυφερή προσέγγιση.Ας τις δούμε όμως αναλυτικά.






Spider-Man 3



Ο Piter Parker κατάφερε επιτέλους να βρει μια ισορροπία μεταξύ της αφοσίωσής του στην Mary Jane και των καθηκόντων του ως σούπερ ήρωας.



Άσχημα προβλέπονται τα πράγματα όμως, όταν το κουστούμι του ξαφνικά αλλάζει, γίνεται κατάμαυρο και οι δυνάμεις του ενισχύονται, ενώ και ο ίδιος μεταμορφώνεται: υπό την επήρεια του κουστουμιού, ο Peter γίνεται αλαζόνας και παραμελεί αυτούς που αγαπάει.



Δείτε το trailer της ταινίας και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .




Ο Μαγικός Αυλός



Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, ο Ταμίνο ξεκινά ένα ταξίδι όπου αναζητάει την αγάπη και την ειρήνη σε ένα κόσμο βυθισμένο στο σκοτάδι και στην καταστροφή.



Mια θεαματική μουσική περιπέτεια, όπου το πεπρωμένο ενός αγαπημένου ζευγαριού μπορεί να καθορίσει τη μοίρα των εθνών και τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων…



Δείτε το trailer της ταινίας και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .





Το Νεκρό Κορίτσι





Μέσα από αποσπασματικά flashback και παράλληλη αφήγηση των διαφόρων ιστοριών, μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα για τη ζωή της άτυχης κοπέλας, ενώ σταδιακά ξετυλίγεται το μυστήριο του θανάτου της.



Μια αλυσίδα πολύ διαφορετικών πορτρέτων ξετυλίγεται, αγωνίες, αδυναμίες που διαδέχονται η μία την άλλη στην οθόνη, συνθέτουν μία σκοτεινή και συγκινητική ταινία, ένα ιδιαίτερο θρίλερ με πολυσυλλεκτικό καστ.



Δείτε το trailer της ταινίας και τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .





Mala Noche



Ο Walt είναι τρελά ερωτευμένος με έναν νεαρό λαθρομετανάστη από το Μεξικό. Ο νεαρός όμως, εκτός του ότι δεν μιλάει αγγλικά, βρίσκει τον Walt παράξενο και ανεπιθύμητο.



Δείτε τις κινηματογραφικές αίθουσες που προβάλλεται
εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα