Όλο και πιο κάτω το Alter

default image

Έγινε διαγωνισμός για λογότυπα της Google φταιγμένα από πιτσιρίκια. Δείτε το νικητήριο του 7χρονου Ματέο Λόπεζ και όλες τις συμμετοχές που προκρίθηκαν στον τελικό

Greek Funny Video Contest
Παρέα με τους Freddo, Paparazzi, Πιτσιρίκο και Κουρκούτι, περιμένουμε να ανεβάσετε τα αστεία βίντεο σας. Μην ξεχνάτε πως το καλύτερο βίντεο, όπως θα ανακηρυχθεί από το Γιώργο Μητσικώστα, θα δώσει δώρο ένα αυτοκίνητο.

Doodle for Google
Έγινε διαγωνισμός για λογότυπα της Google φταιγμένα από πιτσιρίκια. Δείτε εδώ το νικητήριο του 7χρονου Ματέο Λόπεζ και εδώ όλες τις συμμετοχές που προκρίθηκαν στον τελικό (μικρά αριστουργήματα τα περισσότερα).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Αντώνη η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.
-Δεν νομίζω Τάκη.
-Έχουμε ρευστό μέχρι μέσα Ιουλίου.
-Δεν πειράζει, μετά θα πάμε διακοπές.

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 4/4 με 15/5 και σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος με ποσοστό 13,5%. Ακολούθησαν, Ρυθμός με 8,6%, Derti με 7,7%, Athens DeeJay με 7,5%, Μελωδία με 7,4%, Δίεση με 6,9%, Nova Σπορ FM με 6,7%, Real με 6,5%, RED και Kiss FM με 6,4%.

Κυριακάτικες
Καθημερινή και Βήμα με 147 και 145 χιλ. φύλλα αντίστοιχα, οδήγησαν την κούρσα την περασμένη εβδομάδα. Στις 128 χιλ. το Πρώτο Θέμα, 104 το Έθνος, 91 η Real news, 87 η Ελευθεροτυπία, 36 ο Ελεύθερος Τύπος.

Περιοδικά τηλεόρασης
Πάντως κοιτώντας όλα αυτά που γίνονται στον Τύπο τον τελευταίο καιρό, διαπιστώνει κανείς πως την καλύτερη θέση έχουν πιάσει τα τηλεοπτικά περιοδικά. Τα περισσότερα από αυτά, ειδικά τα 2 πιο επιτυχημένα 7 Μέρες TV (Λυμπέρης) και Τηλεθεατής (Αττικές Εκδόσεις), πουλάνε 80 και 100 χιλ. τεμάχια κάθε εβδομάδα.

Tumblr of the Day
I Can Read.

Τηλεθέαση
Το ALTER στο 2,8% την εβδομάδα 9 με 15 Μαΐου. Έχει και πιο κάτω;
Πρώτο με ποσοστό 21,3% το MEGA, δεύτερος με 17,9% ο ΑΝΤ1, τρίτος ο ALPHA με 13,6%. Ακόμα, ΝΕΤ με 11,6% (Eurovision), STAR με 10,9%, ΣΚΑΪ με 4,6%, ET3 με 3,1%, ΕΤ1 με 1,9%.
Επί τη ευκαιρία, το Νησί στις 9 του μήνα έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον τελικό της Γιουροβίζιον (14/5).

Tweet: Add to Favorites
Επιταγή .

Treasure Link
Beeple . Πολύ πράγμα.

Φωτό της ημέρας
Τον Ομπάμα δεν τον πέτυχε και πολύ. Τον Οσάμα αρκετά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα