Οι Σπαρτιάτες έστειλαν εξώδικο στη Νατάσσα Γιάμαλη για το “επίγονοι των χρυσαυγιτών” – Τι απαντά

Διαβάζεται σε 1'
Η Νατάσα Γιάμαλη
Η Νατάσα Γιάμαλη EUROKINISSI

“Παραμένω αμετακίνητη στην σταθερά αντιφασιστική μου στάση, δράση και λόγο”, απαντά η δημοσιογράφος σε ανάρτησή της προς τον Βασίλη Στίγκα και τους Σπαρτιάτες.

Εξώδικο από το κόμμα “Σπαρτιάτες” και τον Βασίλη Στίγκα, έλαβε η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη.

Η δημοσιογράφος είχε προχωρήσει σε δημόσια ανάρτησή της στο facebook στην οποία χαρακτήριζε το εν λόγω κόμμα ως “επίγονους χρυσαυγιτών” στις 2 Μαρτίου.

Όπως ανέφερε η ίδια σε νέα ανάρτησή της στα μέσα δικτύωσης για το εξώδικο που έλαβε:

“Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε σε όλη τη δημοσιογραφική μου πορεία να έχω λάβει δυο εξώδικα. Ένα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη κι ένα χθες από τους «Σπαρτιάτες» και τον Βασίλη Στίγκα. Ο ίδιος κι οι βουλευτές/ βουλεύτριες των «Σπαρτιατών» με καλούν να ανακαλέσω εντός τριών ημερών τον χαρακτηρισμό «επίγονοι των χρυσαυγιτών» σε σχετική ανάρτηση μου για το κόμμα τους στις 2 Μαρτίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενημερώνω τον ίδιο, την κοινοβουλευτική του ομάδα αλλά και όσους στο μέλλον θεωρήσουν πως θα περιορίσω την σταθερά αντιφασιστική μου στάση, δράση και λόγο, πως παραμένω αμετακίνητη.

Εύχομαι από καρδιάς, η «κηροζίνη» του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να αποδειχθεί νοθευμένο καύσιμο που αργά η γρήγορα θα οδηγήσει το όχημα σε ανεπανόρθωτη βλάβη”.

Η προηγούμενη ανάρτηση της Ν. Γιάμαλη:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα