Διαγωνισμός News247

Διαγωνισμός News247

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "Παιχνίδια ρόλων" και κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις (ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ ως και τις 28/10) για τη παράσταση «Παιχνίδια ρόλων» τη δεύτερη προσπάθεια της ομάδας Dramatis Personae στο θέατρο Μικρή Χώρα.

Η παράσταση «Παιχνίδια ρόλων» αποτελεί τη δεύτερη προσπάθεια της ομάδας Dramatis Personae στο θεατρικό χώρο. Ένα έργο του Στέφανου Κακαβούλη, που παίζει με τον όρο  της θεατρικής σύμβασης, της έννοιας του ηθοποιού σε σχέση με το ρόλο του και σε σχέση με το κοινό. Με ύφος καθαρά ανάλαφρο και κωμικό οι τρεις ηθοποιοί και ταυτόχρονα ρόλου του έργου, «παίζουν» μπροστά στους θεατές την ιστορία δύο γονέων που έχουν φτάσει σε συναισθηματικό τέλμα έτσι όπως την φαντάζεται ο εικοσάχρονος γιος τους. Η σκηνή χωρίζεται σε δύο επίπεδα .

Στο παρόν, που βρίσκεται ο γιος, Κωστής, και το παρελθόν που δρουν οι γονείς του. Ο Μάριος και η Τώνια. Στη διάρκεια του έργου γίνεται εμφανές ότι η ιστορία είναι απλώς αφορμή για να στηθεί ένα θεατρικό παιχνίδι από τους συντελεστές της παράστασης, με σκοπό να σχολιαστεί η ανάγκη τόσο των θεατών όσο και των ηθοποιών να μεταφέρουν ή να αναβιώνουν μέσω της σκηνής δικές τους εμπειρίες.

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "Παιχνίδια ρόλων" και κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις (ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ ως και τις 28/10) για τη παράσταση «Παιχνίδια ρόλων» τη δεύτερη προσπάθεια της ομάδας Dramatis Personae στο θεατρικό χώρο.

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Παίζουν  οι ηθοποιοί : Μάνθος Καλαντζής, Νάντια Μητρούδη, Στέφανος Φούκας

Σκηνοθεσία: Στέφανος Κακαβούλης ,Φωτισμοί: Βασίλης  Κλωτσοτήρας,

Σκηνικά – κοστούμια : Τώνια Μητρούδη, Επιμέλεια μουσικής: Βίκυ Φυσικά

Παραστάσεις από 29/9/20 έως και 28/10/10.

Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη  & Πέμπτη  21:30

Διάρκεια: 60΄ 

Τιμή εισιτηρίου :  15,00 €

                          10,00 €  φοιτητικό / νεανικό

Θέατρο Μικρή Χώρα (www.choratheater.gr)

Αμοργού 20, Κυψέλη, Τηλ..210-8673945

( PARKING με ειδική τιμή Θεατών Θεάτρου Χώρα:  Πατησίων 240 (στο υπόγειο parking ΑΒ Βασιλόπουλος )

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θέατρο
SHARE:

24Media Network