Πάνος Ιωαννίδης: “Είναι στα χειρότερα πιάτα που δοκίμασα όσο είμαι στο MasterChef”

Πάνος Ιωαννίδης: “Είναι στα χειρότερα πιάτα που δοκίμασα όσο είμαι στο MasterChef”
Ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης Youtube

Η απογοήτευση του Πάνου Ιωαννίδη με το πιάτο παίκτη στο Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef. Η σκληρή κριτική και η αντίδραση του διαγωνιζόμενου.

Πλήρως απογοητευμένος ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης με το πιάτο του Ηρακλή στο Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef, στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Star. Οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να φτιάξουν ευφάνταστα πιάτα με κύριο υλικό τον ανανά και έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Ωστόσο, το πιάτο του Ηρακλή, ο οποίος έφτιαξε γλυκόξινο χοιρινό με ανανά, όχι μόνο δεν εντυπωσίασε, αλλά θεωρήθηκε ένα κακό πιάτο από τους κριτές. Το φαγητό του δεν ήταν καθόλου δημιουργικό, ενώ η εμφάνιση του πιάτου δεν ήταν καθόλου ωραία, όπως – τελικά – και η γεύση του.

Η κριτική που άκουσε ο Ηρακλής ήταν πολύ αρνητική, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει: Αυτό είναι τρομερά κακό. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Είναι μια προσπάθεια… δεν βαριέσαι αδερφέ, κάνω τον σταυρό μου κάποιοι άλλοι να έχουν κάνει χειρότερα πιάτα από μένα και να μην βρεθώ υποψήφιος”.

Τα σχόλια του Πάνου Ιωαννίδη ήταν ακόμη πιο σκληρά, αφού του είπε χαρακτηριστικά: “Εγώ θα σου πω το εξής και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω γιατί ξέρω ότι μαγειρεύεις καλά και δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα. Είναι μέσα στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στα τέσσερα χρόνια που είμαι στο MasterChef”.

Μετά την κριτική που άκουσε από τον Πάνο Ιωαννίδη, ο Ηρακλής δήλωσε στην κάμερα: “Δεν είναι το χειρότερο τουλάχιστον. Εκεί πήρα μια ανάσα, αλλά με πείραξε πάρα πολύ και δεν είναι ο Ηρακλής αυτό το πιάτο σε καμία περίπτωση. Όμως, το έβγαλα και πρέπει να το δεχτώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα