Πρόστιμο για το ξ*κ*λι*ρα του Τράγκα στη Μέρκελ

default image

Οι χαρακτηρισμοί του Γιώργου Τράγκα για την Α. Μέρκελ, προκάλεσαν την παρέμβαση του ΕΣΡ. Τα δάκρυα του δημοσιογράφου (Vid)

Πρόστιμο 25.000 ευρώ επέβαλε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, για τους χαρακτηρισμούς του Γιώργου Τράγκα, προς την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Προηγήθηκαν καταγγελίες ιδιωτών, καθώς ο δημοσιογράφος αποκάλεσε την Άνγκελα Μέρκελ ξ*κ*λι*ρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΡ, το πρόστιμο επιβλήθηκε για κακή χρήση της ελληνικής γλώσσας και άσεμνους χαρακτηρισμούς κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, στις 28/09/11 (πρόστιμο 10.000 ευρώ) και στις 08/11/11 (πρόστιμο 15.000 ευρώ).

Ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, εξέφρασε τη λύπη του για το πρόστιμο και με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε στα όσα λένε οι Γερμανοί για τους Έλληνες και την υποτιθέμενη τεμπελιά τους.

“Στα 63 μου, μου λένε πως είμαι ένα είδος στο βαλκανικό νότο, που είναι τεμπέλικο, ρουφιάνικο. Και ρωτάω. Εγώ δουλεύω από τα 16 μου! Έχω δουλέψει μέρα νύχτα, μισό αιώνα. Γιατί ακούμε όλοι μας πως είμαστε τεμπέληδες και απατεώνες;”, είπε ο Γιώργος Τράγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος, μετά το πρόστιμο που επεβλήθη στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε δεκτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα